Magicuniverse Paint Art Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 Niestety tabletu nie mam, ale uparłam się i oto fanarty robione w paincie na komputerze. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 Jak na paint wyszło ci super. Gratuluje udanych prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magicuniverse Paint Art Napisano Kwiecień 10, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2016 Dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 Mi się bardzo podoba. Tylko jedno pytanie. Po co Nightmare Moon takię zęby? Btw przyjmujesz requesty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magicuniverse Paint Art Napisano Kwiecień 10, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2016 O zębach sama nie wiem. Jakoś tak mi pasowały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 Cóż, jak na to, że rysujesz w paincie i na dodatek bez tabletu, to mi zaimponowałaś. Nawet, jeśli Nightmare Moon i biała postać na drugim obrazku mają być ,,creepy'', to jednak ich pyszczki są ciut za dużo otworzone. Moja skromna ocena, bo sama raczej nie umiem rysować, 9/10. 22 minuty temu GreenLink napisał: Btw przyjmujesz requesty? Dołączam się do pytania, aczkolwiek mi chodziło by o Art Trade. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magicuniverse Paint Art Napisano Kwiecień 11, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2016 nie zastanawiałam się jeszcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 11, 2016 Share Napisano Kwiecień 11, 2016 Nie wierzę, że to Paint. Masz talent. Ile ci to zajęło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Kwiecień 11, 2016 Share Napisano Kwiecień 11, 2016 Jak na Paint to WOW 10/10 i przyłączam się do pytania @michalski9 ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Kwiecień 14, 2016 Share Napisano Kwiecień 14, 2016 Świetne! Ja też próbuję rysować myszą, ale moje nie są nawet w połowie tak dobre jak te. Masz talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magicuniverse Paint Art Napisano Kwiecień 15, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2016 Pierwsza 5 h a druga 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 (edytowany) Korzystasz z tych łamanych linii ? Ja tak kiedyś robiłem Edytowano Sierpień 14, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 (edytowany) Wow, jak na paint wygląda to rzeczywiście wspaniale. Pozazdrościć takiego talentu no i przedewszystkim..cierpliwości Edytowano Sierpień 13, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 14, 2016 Share Napisano Sierpień 14, 2016 A dlaczego ten program a nie inny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się