Gość Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 (edytowany) Drobny tekst do drobnej piosenki jaka będzie powstawać. Zaplanowana premiera: 1 VIII 2016. Wersja sucha (sam fortepian): W plikach Canterlot Dziękuję Świeżemu Rekrutowi Canterlot.mid Edytowano Czerwiec 1, 2016 przez stankaban BO MOGĘ (pozdrawiam Gonciarza) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 godzinę temu stankaban napisał: Wiem! Słaby Rytm! Rym świetny, piosenki nie mogę się doczekać. 10/10 Graty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 7 minut temu Siemowit Dash napisał: Rym świetny, piosenki nie mogę się doczekać. 10/10 Graty Chodziło mi o rytm nie rym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Właśnie teraz stankaban napisał: Chodziło mi o rytm nie rym. No i moje bolące oko oszukało mnie po raz pierwszy dzisiaj. Wybacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Właśnie teraz Siemowit Dash napisał: No i moje bolące oko oszukało mnie po raz pierwszy dzisiaj. Wybacz. Rozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 3 godziny temu stankaban napisał: Drobny tekst do drobnej piosenki jaka będzie powstawać. Zaplanowana premiera: 1 VIII 2016. Wersja sucha: (sam fortepian) 15 V 2016 (...) Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Brak tagów obowiązkowych. Czas na poprawę - 2 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Hmm, a czy tekst piosenki da się tak otagować, jak fica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Filozoficzne pytanie, ale zapamiętaj: "Admin zawsze ma rację" Wysłane z mojego SM-T235 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 3 godziny temu Niklas napisał: Hmm, a czy tekst piosenki da się tak otagować, jak fica? Skoro wiersze się da to i tekst piosenki się da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 5 godzin temu Niklas napisał: Hmm, a czy tekst piosenki da się tak otagować, jak fica? Offtop start. Można dać tag [Piosenka]. Offtop end. Ad meritum, rzuciłem na to pobieżnie okiem i mnie tam nie porywa. W zasadzie to sam suchy tekst, póki nie będzie to w wersji piosenki, to w mojej opinii nawet nie ma o czym mówić. PS: Skojarzyło mi się momentami z Uprising. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 Uwaga! Uwaga! Wersja sucha jest już gotowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Grudzień 4, 2023 Share Napisano Grudzień 4, 2023 Aaaach, witam. Krótko, bo i sam tekst jest krótki: czasem nie ma rymu, rytmu zresztą też. Sama konstrukcja jest mocno nieidealna. Także do tekstu, o dziwo, wkradł się jeden poważny błąd. Nie wyobrażam sobie tego wersji śpiewanej, autor chyba też, bo nic, jak widać, nie ma. Nie wiem, no. Dziwne to było. Jak dla mnie, zbędne, co naprawdę rzadko mówię. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się