CruFox Napisano Październik 14, 2017 Autor Share Napisano Październik 14, 2017 (edytowany) Skończyłem opracowywać wyniki Kucykowej Ankiety 2016, minął prawie rok odkąd skończyłem zbierać do niej odpowiedzi, których w sumie było 679. Pod linkiem na dole znajdziecie 102 stronicowy plik PDF z opracowaniem wyników. Znajdziecie tam 122 wykresy i 12 tabel. Miłego czytania! https://drive.google.com/open?id=0B7rDZ3WRfz8DNmNDMi1jTG1fX2c Aby odnośniki były klikalne trzeba pobrać dokument. [ Edytowano Październik 14, 2017 przez Crusier + obrazek 8 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 18, 2017 Share Napisano Październik 18, 2017 No ciekawa lektura, zwłaszcza dla tych, co lubują się we wszelakich statystykach, jednakże... na 36 stronie pojawia się bluźniercze stwierdzenie odnośnie księżniczki Luny, dlatego też nie ma innego wyjścia, jak też zakwalifikować cały materiał jako herezję i w związku z tym należy go spalić niezwłocznie! Dobra wiadomość z tego jest taka, że to 102 strony - będzie można przy okazji zorganizować niezłego grilla... oczywiście, ku chwale księżniczki Celestii~ ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 19, 2017 Share Napisano Październik 19, 2017 Ty nawet są tam wyszczególnione bodaj dwie moje odpowiedzi. Whoa. Nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się