Świeży rekrut Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 w sumie nic i wszystko. Dziś jest ten dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 , który niczego nie zmieni, a jednak zmieni wszystko. Stworzyłem bezsensowny wynalazek, który... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 jest bez sensu. Rower... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 to dobra forma komunikacji dla tych, którzy chcą schudnąć, a korzystają z niej tylko chudzielce. Komputer to super wynalazek, ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 ... bez niego nie byłoby gdzie oglądać najnowszych odcinków MLP. Ja po prostu uwielbiam... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 życie na krawędzi. Największy błąd w historii ludzkości to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 ... rap i pop. Głównie pop, rap jeszcze zniosę. Ozzy Osbourne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 nagrywał kawałki. Stalin... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 24, 2016 Autor Share Napisano Maj 24, 2016 był chory psychicznie. II Wojna Światowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 ,a także wszystkie wojny na świecie są bez sensu. Zamiast iść na wojne, lepiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 ... siedzieć w domu. A najlepiej by było, jakby w ogóle nie było wojen. Gorzka czekolada jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 24, 2016 Autor Share Napisano Maj 24, 2016 bardzo smaczna. Lody kojarzą mi się..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 ... z zimnem. Nie wiem jak mam zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 działanie diody na Assemblerze w kodzie 8051. Co do tych spraw... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 to jestem specjalistą, a jak nie to daj mi tydzień i juź będę. Mam ambicje, żeby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 dokończyć to co zacząłem, a zacząłem całkiem sporo. Złap byka za rogi, ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 i powiedz mu, że jak nie da się przytulić to go rozwalisz (na kawałeczki hihi...). Mów co chcesz, ale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Tak na prawdę, to się lepiej nie odzywaj! Czasem przychodzą do nas ci silni, czasem mężczyźni i kobiety przychodzą do nas szukając... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 wsparcia lub sensu, które są ukryte lecz jednak na widoku. Smutek uwalnia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 w nas pokłady siły, które potrafimy wykorzystać w niewłaściwy sposób. Pytam się ja, dlaczego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 ... muszę wytrzymać jeszcze miesiąc w szkole? Jeszcze tylko odrobić lekcje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 i wyjebane. Szef... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 (u mnie raczej szefowa) często się na mnie w kurwia ale jest zajebisty. Praca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 to piniondz. Otyłość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 to duży problem wśród dzieci i młodzieży w Polsce, a jest to spowodowane wszechobecnością tzw. Biedr. Nie łatwo jest być kobietą w państwie muzułmańskim... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się