Świeży rekrut Napisano Maj 30, 2016 Share Napisano Maj 30, 2016 chce, temu się nie chce. Nowela... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 30, 2016 Autor Share Napisano Maj 30, 2016 to coś czego nie lubię bo za krótkie Powieść.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 to coś, co właśnie piszę. Wojna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 ...jest zła. Muzyka jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwiMLPpl Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 (edytowany) godzinę temu Świeży rekrut napisał: to coś, co właśnie piszę. Wojna... ...to dobra inwestycja dla kapitalistów; mówią że wprowadzają "demokracje", a w rzeczewistości zużywają zaległą przestarzałą broń, w celu zamieszczenia tam nowej, oraz po to by zdobyć ropę. Wole zostać zabity przez kobietę, niż przez... Edytowano Maj 31, 2016 przez TwiMLPpl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 faceta bez ch*ja. Żule... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwiMLPpl Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 to sposób życia, nie ludzie. Menele(xD)... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwiMLPpl Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 2 godziny temu Rainbow Rock napisał: ...jest zła. Muzyka jest... dobra, jeśli jest elektroniczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 54 minuty temu TwiMLPpl napisał: dobra, jeśli jest elektroniczna. Nie. Dobry jest rock, metal i blues. Wracając: ... szwędają się po miastach. Clapton... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 2016-05-22 at 20:28 bleflar2 napisał: ....to brytyjski muzyk. Sabaton ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 ... to BARDZO dobry zespół. Matma to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 ...królowa nauk. Chciałbym żeby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 1, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2016 najbardziej znienawidzony prze ze mnie przedmiot Matura.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwiMLPpl Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 godzinę temu Patriot1939 napisał: ...królowa nauk. Chciałbym żeby... kucyki istniały też w realnym świecie godzinę temu Ratchet napisał: najbardziej znienawidzony prze ze mnie przedmiot Matura.... to "test dojrzałości" Irak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 ... myli się moim znajomym z Iranem. Bohemian Rhapsody... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 2, 2016 Share Napisano Czerwiec 2, 2016 to gość, którego nie znam. Demon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 14 godziny temu Świeży rekrut napisał: to gość, którego nie znam. Ale Bohemian Rhapsody to piosenka... Wracając: ...we mnie siedzi. Mój brat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 pojechał i nie ma go tutaj. Poligon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2016 to miejsce gdzie są bomby. to co robię to chcę..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 bo lubię. Jest jedna racja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2016 której nie ma mam doła gdy..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 coś mi nie wychodzi. Kopię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2016 swoje własne życie uderzyłem/łam ...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 w kimono i poszedłem spać. W kiblu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2016 robię to co trzeba. Jak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się