Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 ... odzyskać ją sami. Ale będzie to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 właśnie wtedy, kiedy miało się to wydarzyć, ale się nie wydarzyło, więc można iść do domu. Nieważne jak bardzo się starasz, ważne jest to, że ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 30, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2016 w ogóle to robisz i starasz się wykonać zadanie bo ważne jest to...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 żeby ktoś cie kochał, nieważne kim jesteś. Piorun... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ... rąbnął gdzieś niedaleko. Rysunek Michalskiego jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 taki, a nie inny, bo to kolega Michalski tak wykombinował. Sosna ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ...jest drzewem iglastym. Zwierzęta są... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ... słodkie, ale groźne. I bardzo często... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 tak się kończą głupie pomysły. Często wyobrażam siebie, jako... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ... gwiazdę rocka (F*CK YEAH!!!) Ale wątpię, żeby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ...coś z tego wyszło. Czasem mam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 tak samo jak TY, miasto moje a w nim..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ...najpiękniejszy mój świat. Lubię oglądać filmy ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 30, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2016 mogę wtedy zapomnieć o problemach i poczuć się jak bohaterowie z oglądanego filmu Mam czasem wrażenie że...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ...nikt mnie nie lubi. Czuję się czasem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 30, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2016 jakby mnie stado słoni zdeptało jest mi dobrze bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ...mam wiele przyjaciółek. Gdy słucham muzyki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ... po prostu odpływam/odlatuję w inny świat. Bo muzyka ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ...taki urok. Gdy zasypiam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 myślę o tym czego mogę dokonać Gdy tracę coś.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ...cennego, jest mi źle. Gdy rysuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 czuję, że robię coś co ma znaczenie. Mam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 jedną sprawę, jest krótka i z tłumikiem. Bębny grają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 .. na znak, ale jeszcze nie wiem jaki. Ratchet świetnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 zarządza swymi zdolnościami ( i przy okazji znakomicie rysuje). Wszyscy jesteśmy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się