Michalski9 Napisano Maj 19, 2016 Share Napisano Maj 19, 2016 ("chyba" hehe... :D) sam się zmotywowałem do jeszcze cięższej pracy. Mam ochotę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Maj 19, 2016 Share Napisano Maj 19, 2016 na kawe :3 Chciałbym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 osiągnąć kiedyś szczęście. To nie jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Poważne, kiedy pisze na forum z telefonu. Pisanie fików... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 to ciężka sprawa i zajmuje dużo czasu. Czytanie fanfików... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 jest fajne, ale trochę czasu zajmuje. Lubię czytać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 gdyż lubię ten odlot, kiedy wczuwam się w akcję. Laptop... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 ...właśnie jest w naprawie. Kiedyś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 znajdę tą, dla której będę w stanie wskoczyć w ogień. Momentami czuję, jak życie ze mnie ucieka ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 , że parówki zaatakowały konie w Sosnowcu. Lubię koty, gdyż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 (edytowany) są bardziej higieniczne od psów. Nie cierpię, gdy Edytowano Maj 21, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 ... siostra każe mi ściszyć muzykę. Nie lubię imprez... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Gdzie nie ma dziewczyn i dobrej nuty (disco odpada). Real Madryt ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 (Dzisiaj na grillu było disco) ... to najlepszy klub piłkarski! (Chociaż mnie piłka nożna nie jara) Teraz muszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 skasować gościa z bagażnika, a później przywieść hajs dla kolegi. 5 baniek mu wiszę. Duda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 jest skończony. Mam to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 czego nie masz ty. Chwała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 mi, nie no żart, chwała twemu wielkiemu dziełu @Świeży rekrut. Atakują brony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 z moim kolegą na czele!? POKER ZŁAŹ Z TEGO CZOŁGU!!! (Nie przesadzaj ) Andrzeju... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (edytowany) podaj mi tę szklankę pożogi (nie przesadzam ) Karolinka... Edytowano Maj 22, 2016 przez michalski9 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (Szklanka pożogi... dobre. Mimo wszystko nie jestem najlepszy, a raczej zamiatam koniec autorów na forum. Jednak cieszę się, że komuś się podoba.) zgrabne nogi ma. Mrra! Z dużej chmury... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (hehe... czasem mi się uda . Nie kradnij mi fuchy zamiatacza!!) większy wpierdziel, czmychamy więc do domu Andrzeju. Uderzą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 o zmierzchu. To my uderzymy o północy... następnego dnia. (Jak to kraść fuchy zamiatacza? Niczego nie kradnę.) Jestem lekarzem, ale zgubiłem licencję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (To Ja zawsze byłem na końcu i zamiatałem, więc twoje wymówki nikogo nie przekonają ) na kradzież organów, więc teraz mogę tylko zabijać moich pacjentów i czerpać satysfakcję z możliwości zabawy ich ciałami. (może napiszemy creepypastę?) Ma moc, jest potężna i... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 nie pojmująca się w twym umyśle. (Później pogadamy.) Magia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się