Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 ... BARDZO dobrym zespołem, jednak do zaje***tości mu jeszcze troszeczkę brakuje. Armagedon to film... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 15, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2016 który mi się podoba Moim nałogiem jest.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 .... granie w Skyrima Martwy nigdy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 nie poczuje już bólu żywych. Zmienić można tylko.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 ...siebie. Żyj tak, aby tobie żyło się dobrze, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 nie zrobisz tak by zadowolić wszystkich (ale możesz próbować ) Ostatnim wrogiem, który zostanie pokonany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 ... będzie Szatan. A stanie się to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 ...w dniu końca i początku. Miejmy nadzieję, że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 ... pójdziemy wtedy do Nieba. Nie wiem jak Wy, ale ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 jestem już zmęczony. Mam tu coś do załatwienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 15, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2016 na tym świecie jeszcze więc do grobu mi nie śpieszno. Kocham.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 ...kobiety z zielonymi włosami. Spoiler Chciałbym, ale nie mogę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 ...jeździć dużym fiatem. Nie zagłosuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 ludzi którzy szkodzą temu krajowi Nie lubię polityki bo...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 ... robi ludziom wodę z mózgu. Piosenka In This River jest po prostu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 zajebista Mam być.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 ...wolnym czlowiekiem. Wolność to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 ... najpiękniejsza rzecz w życiu. Wolności moja... Rysiek Riedel był naprawdę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 (edytowany) gościem który żył tak jak chciał i umarł jako legenda Piosenki są dla mnie.... Edytowano Czerwiec 18, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 ... chwilową ucieczką od świata (ale i tak uważam, że świat jest piękny), wyciszeniem się. Mam nadzieję, że kiedyś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 ...będę lepszym człowiekiem. Polskie piosenki są... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 ...niepowtarzalne. Jutro kupię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 19, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2016 sobie zakupy Moim... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 ... ulubionym zajęciem jest rysowanie. Gdy Ci smutno, gdy Ci źle ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 weź Linuxa na dysk C: Samotność zadaje rany... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się