Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 ludzie którzy są przyszłością tego narodu. mam wrażenie że.... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amisia Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 ...niektórzy siedzą tu bo nie mają nic do roboty. Lubie banany o smaku truskawek, ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 ... smakują jak jabłka o smaku mandarynek. Głaszczę kota, który leży koło mnie... (straszny leń) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 bu mruczy i jest mi fajnie. Jem płatki ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 bo lubię je z mlekiem czekoladowym Piję sok pomarańczowy z cytryną bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mnie kręci życie na krawędzi. Jestem bohaterem domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 nie ma nic lepszego do roboty Myślę że mam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 chęć do działania, ale widząc pracę, szybko mi się nie chce. Jestem ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 na froncie walki lenistwem To nic osobistego, to tylko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 że jakbym miał wodę, a ty byś się palił, to bym ją wypił. Rozumiesz? Masz może zapałki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Bo chciałbym ognisko rozpalić bo zimno. Lubię grać na gitarze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 bo wtedy dostaję gęsiej skórki. Angus Young jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 muzykiem, gitarzystą i współzałożycielem AC/DC Uwielbiam rocka bo..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 fajnie trzęsie chałupą. Na klatkach schodowy zazwyczaj odbywa się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 palenie fajek i pierdolenie o Chopinie z sąsiadami pod sklepami jest.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 pełno pijanych mózgotrzepów żebrzących o dwa pińdziesiąd na wino. Boli mnie głowa i..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 zamierzam walnąć nią w ścianę żeby przestała Uważam że..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Axl Rose nie zbyt nadaje się do AC/DC. Mam przeczucie, że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 wszystko na tym świecie schodzi na psy nienawidzę gdy...... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 ludzie są obłudni i kłamią. Miałem wczoraj sen o... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 ... nie pamiętam o czym, głupia sprawa. Uwielbiam, gdy... ( @Ratchet :) (RAinbow Dash) racja, wszystko [prawie] schodzi na psy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) leżę w łóżku i drapie mnie ktoś za uszami jestem jak.... Edytowano Maj 8, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 wino. Im starszy, tym lepszy. Życie jest jak kupa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Autor Share Napisano Maj 9, 2016 bo jest ciężkie i do zrobienia. lubię swój avek bo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 nikt inny go nie lubi, a ktoś musi. lubię gdy pada deszcz bo wtedy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się