Amela321 Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Która figurka ładniejsza? Rainbow Dash ze zdjecia czy Ploomette? Nie chodzi o cene tylko w kolekcji która bedzie lepsza? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Obydwa niespecjalne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Moim zdaniem Plomotte. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Jak dla mnie też Ploomette, mało jest figurek tej postaci. RD jest mnóstwo, a ta konkretna jest niezbyt urodziwa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Z dwojga złego Rainbow Dash lepsza. I żeby nie było, że kuce zbieram. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Żadnego bym nie kupił, nawet za darmo nie wziął, bo i tak nie kupuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyeslash Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Obydwa są strasznie ochydne, ale z dwojga złego lepsza jest już Ploomette, przynajmniej nie ma tych koszmarnych skrzydeł w stylu Chrysalis. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Ploomette, sama jestem w jej posiadaniu, ale swojej wyskubałam te "błyszczące" włosie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Czerwiec 23, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2016 Dziekuje za odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts