Rory Mercury Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) Mam rysunek który chcę wstawić w sygnę spełnia wymagania wielkościowe a i tak otrzymuję taki komunikat " Unable to retrieve signature image dimensions for %s, please try another image. i Unable to retrieve signature image dimensions for %s, please try another image". O co chodzi? Edytowano Czerwiec 22, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Dajesz bezpośrednio z pliku czy linku? J eśli z pliku do uploaduj gdzieś obrazek i spróbuj z url Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 22 godziny temu Ratchet napisał: Mam rysunek który chcę wstawić w sygnę spełnia wymagania wielkościowe a i tak otrzymuję taki komunikat " Unable to retrieve signature image dimensions for %s, please try another image. i Unable to retrieve signature image dimensions for %s, please try another image". O co chodzi? Mam to samo. Niestety na tym silniku ten problem jest na prawdę dziwny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 23, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2016 daję z pliku. A po za tym na poprzednim koncie i na poprzednim silniku forum nie miałam tego problemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 25, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2016 22.06.2016 at 13:47 PervKapitan napisał: Dajesz bezpośrednio z pliku czy linku? Jeśli z pliku do uploaduj gdzieś obrazek i spróbuj z url jak tobie się udało wstawić rysunek w sygnaturę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 26, 2016 Share Napisano Czerwiec 26, 2016 25.06.2016 at 16:06 Ratchet napisał: jak tobie się udało wstawić rysunek w sygnaturę? Welp, pamiętam, że jak miałam problem w stawieniem z pliku to dawałam przez url albo na odwrót. Więc nie mam pojęcia ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 26, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2016 godzinę temu PervKapitan napisał: Welp, pamiętam, że jak miałam problem w stawieniem z pliku to dawałam przez url albo na odwrót. Więc nie mam pojęcia ._. dobra to kombinujemy dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 26.06.2016 at 00:11 Ratchet napisał: dobra to kombinujemy dalej I jak Ci się udało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 1, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2016 (edytowany) 5 godzin temu PervKapitan napisał: I jak Ci się udało? Udało. Okazało się że trzeba najpierw wrzucić obrazek na jakiegoś hosta a potem dać tylko link i tez dobrze wklejony tak jak wspomniałaś ja to po prostu źle robiłam Edytowano Lipiec 1, 2016 przez Ratchet 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 (edytowany) A ja nadal mam ten problem ponad 100 gifów próbowałem dodać i nic może Doda ktoś poradnik obrazkowy? Albo to moja wina bo na tablecie to robię? Edytowano Październik 4, 2016 przez UziBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 (edytowany) 2 godziny temu UziBass napisał: A ja nadal mam ten problem ponad 100 gifów próbowałem dodać i nic Biedny :") mi za którymś gifem udało mi się. Edytowano Październik 4, 2016 przez RedPower Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 (edytowany) Bo gif musi mieć odpowiednie rozmiary, a także długość. Jeśli coś przewyższa normy, to go nie będzie widać. @UziBass prześlij mi na pw te gify, a ja zobaczę co z nimi nie tak. Edytowano Październik 4, 2016 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikifive Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 (edytowany) Tego typu błąd występuje również, gdy chce się wstawić obraz z dziwnym linkiem, który nie ma końcówki np. ".png" - a zamiast tego jakieś losowe litery czy cyfry. Osobiście zawsze zamieszczam wszystkie moje obrazy czy gify na Imgur'ze, gdzie w prosty sposób mogę przechowywać obrazy w sieci i łatwo uzyskać do nich prosty link, który nie generuje tego typu problemów. Edytowano Październik 18, 2016 przez Rikifive Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts