TalkativeCloud Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 (edytowany) rozdział 1 - https://docs.google.com/document/d/1pJmT4o6HX8P9gIg4lo3YHY4_tuTq7jMakiFlKiRaDXM/edit wracam, znów próbując pisać fiki.... Edytowano Lipiec 8, 2016 przez TalkativeCloud dodanie rozdziału 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Brak tagów obowiązkowych. Czas na poprawę - 2 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Czerwiec 30, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2016 19 godzin temu Dolar84 napisał: Brak tagów obowiązkowych. Czas na poprawę - 2 dni. których nie ma 0.o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 12 minuty temu TalkativeCloud napisał: których nie ma 0.o Zajrzyj tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Lord High Protector Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Wstęp niezły... Chaotyczny, ale zawsze... Pozostało Ci jeszcze zaorać Equestrię z pomocą US. Air Force i możesz kończyć. And LeMay tell you "...they've got to draw in their horns and stop their aggression or we're going to bomb them into the Stone Age". Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Lipiec 1, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2016 30.06.2016 at 13:24 Arkane Whisper napisał: Zajrzyj tutaj. patrzyłem na początku ale nie znalazłem pasujących Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 13 minuty temu TalkativeCloud napisał: patrzyłem na początku ale nie znalazłem pasujących Chodzi o tag obowiązkowy, czyli Z/NZ/Oneshot. W tym wypadku brakuje [NZ]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się