Altius Volantis Napisano Kwiecień 13, 2017 Share Napisano Kwiecień 13, 2017 W Feeling Pinkie Keen, Twilight Sparkle ma zabandażowane obie nogi... By parę sekund później biegać jak młoda klaczka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 15, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2017 Kolejny mały błąd... Mianowicie kolor oczu Babs. Podczas budowy stodoły, ma czerwone oczy... Podczas gdy normalnie ma zielone. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 18, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Jest tu błąd, który jest powtarzany kilkukrotnie, niestety nagranie, jest dość lichej jakości. Spoiler Tu jest ich więcej, a i jakość nieco lepsza. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 21, 2017 Autor Share Napisano Październik 21, 2017 Jeden z najnowszych odcinków... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 22, 2017 Share Napisano Październik 22, 2017 To fajny easter egg, ale w żadnym wypadku nie jest to błąd w serialu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Październik 22, 2017 Share Napisano Październik 22, 2017 Ja nigdy nie miałem głowy do błędów graficznych. Ale można by założyć podobny temat o niespójności hasbro. Jakby przejrzeć pod tym kątem wszystkie sezony to okazuje się, że hasbro co chwila zmienia koncepcję świata. Albo wymyśla na potrzebę odcinka kompletną głupotę. Jak np niemożność wyczarowania peruki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Październik 22, 2017 Share Napisano Październik 22, 2017 (edytowany) Spoiler Czy to wymaga komentarza ? Edytowano Październik 22, 2017 przez Nightbringer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 25, 2017 Share Napisano Październik 25, 2017 Dnia 22.10.2017 o 18:52, Nightbringer napisał: Czy to wymaga komentarza ? Owszem. Bo ciekaw jestem czy tylko śmieszkujesz, czy się spóźniłeś 4 sezony na roast Twilicorna. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Październik 25, 2017 Share Napisano Październik 25, 2017 Naszyjnik Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 25, 2017 Share Napisano Październik 25, 2017 I co z naszyjnikiem? Skoro już wrzucasz jakiś błąd, byłoby miło napisać o tym kilka słów, zamiast rzucać dość enigmatyczny post o wymaganiu komentarza. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 25, 2017 Share Napisano Październik 25, 2017 (edytowany) @Niklas no właśnie. Chyba chodziło o to: Spoiler Edytowano Październik 25, 2017 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Październik 25, 2017 Share Napisano Październik 25, 2017 Niklas na prawdę tego nie widziałeś ? Ja to zobaczyłem od razu mimo że mam ogromną wadę wzroku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 25, 2017 Share Napisano Październik 25, 2017 To cieszę się bardzo, że udało ci się znaleźć błąd w serialu. Ale jak już masz zamiar to robić, opisuj tę wpadkę szerzej, tak jak Altius czy BiP. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2018 My Little Pony Sezon 1 Odcinek 4 Sezon na jabłka Applejack i znikające kosze z jabłkami... Spoiler AJ, zanim zemdlała miała na sobie dwa kosze, a chwilkę później już ich brakuje, oczywiście TS i brat AJ, mogli je z niej zwyczajnie zdjąć, ale jakoś obok nigdzie ich i tak nie widać... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 30, 2019 Autor Share Napisano Październik 30, 2019 (edytowany) Kilka nowych błędów (od razu mówię że nie moje, jedynie ten ostatni jest mój) Poskręcana RD Spoiler AJ bez tylnych nóg Spoiler Rarity ze skręconą głową Spoiler Dla odmiany Sweetie Belle z dwiema głowami Spoiler Ucięta stopa. Spoiler Edytowano Październik 30, 2019 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się