Handlarz Iluzji Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Wiele osób pisze własne opowiadania, czasem dobre a czasem nie. Ja - jestem tłumaczem. Z języka angielskiego na język polski. Zajęłam się już jakiś czas tłumaczeniem opowiadania Bride of Discord, obecnie jestem w drugiej części (Córka Discorda). Ponad to tłumaczę też inne opowiadania, chociaż ostatnio skupiłam się głównie nad komiksami. Znajdziecie u mnie sporo o Zootopii (moja druga miłość), oraz kilka innych pozycji. Także z anime i mangi. Piszę to z dwóch powodów - aby się zareklamować, rzecz oczywista. Oraz aby - poprosić Was - o pomoc. Znacie jakieś dobre i ciekawe komiksy (długie i krótkie, humorzaste i nie) z MLP jakie chcielibyście aby były przetłumaczone? Jeżeli tak, to wysyłajcie tutaj linki, a w razie co - jak będę miała czas i oczywiście chęci - to mogę przetłumaczyć. Zainteresowanych zapraszam na bloga: http://handlarz-iluzji.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silicius Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Radzę wstawić link do syganturki, więcej osób wejdzie w niego niż gdyby go nie było. Raczej można, bo jeszcze za to nie dostałem nawet ostrzeżenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Handlarz Iluzji Posted July 30, 2016 Author Share Posted July 30, 2016 W sumie, dobry pomysł Dziękuję za podpowiedź ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts