Metka04 Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 (edytowany) Proponuję Wam zabawę, dzięki której możemy pochwalić się swoimi zbiorami ciekawych prac. Dotyczy to zarówno obrazków robionych przez nas własnoręcznie jak i innych autorów (wtedy z podaniem kogo to praca). Nie jestem pewna czy powinno się to znajdować tutaj czy w wątku offtopowym z grami i zabawami. Wstawiam tutaj bo to jednak grafiki. Zasady: Pierwsza osoba wybiera jakiś element który ma znaleźć się na rysunku. Kolejna osoba podaje ładną grafikę na której jest wyżej wymagany element i podaje swoje nowe słowo Trzecia osoba szuka obrazka z rzeczą o której wspomniała osoba numer 2 i tak dalej.... Proszę o podawanie rzeczy która jest realnie możliwa do znalezienia w pracach kucykowych Zaczynam. Przedstawiam prace z hasłem "maszyna do szycia".Maszyna do szycia - MyLittleBrony Wiki Kolejna osoba szuka pracy na której jest: LATO Edytowano Sierpień 18, 2016 przez Metka04 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 (edytowany) Pewnie do zabaw itp., ale to jak MODE się przyczepią to się zobaczy. I bardzo ciekawy pomysł to muszę przyznać ^^ Zarzucam LATO autorstwa ZamrożonejŁzySiedem: Spoiler Kolejne hasło to: cute Edytowano Sierpień 18, 2016 przez FrozenTear7 Już działa Kappa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Here, have some best poni. Spoiler To ja poproszę coś z hasłem: mhrok. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 18, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2016 (edytowany) mhrok Proszę bardzo Dark Side Of Equestria Founded by Anima Reape Kolejne hasło: deszcz Edytowano Sierpień 18, 2016 przez Metka04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Oh deszczyk to NCMaresowe cudeńko aż się prosi: Spoiler A kolejne hasło to: nauka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 18, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2016 Uczymy się w bibliotece znalezione tutaj linknauka Hasło: Ogień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Wierna uczennica, tak pięknie wykonuje rozkazy swego monarchy. Spoiler To ja poproszę... dynię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 18, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2016 Cukierek czy psikus? dynia Szukamy: narzędzie budowlane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 18, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2016 (edytowany) szybki, czyli speed tak? no to.. Spidi? https://mlppolska.pl/profile/2868-spidivonmarder/Spidi Hasło: jabłko Edytowano Sierpień 18, 2016 przez Metka04 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 A może: Tsitra360 Spoiler Teraz będzie Frozenowy kącik adoracji Moi ukochani artyści. Hasło: noc (Ciekawe kto tu się pojawi ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 @Prlixu Wrzucaj w spoilery, jeśli możesz, bo muli na mobilnym. WUNSZ! Spoiler To ja poproszę coś z pająkiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 18, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2016 pająki z filmiku filmik teraz: tęcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 (edytowany) Tęcza A że nie za bardzo mam pomysł to... team fortress Edytowano Sierpień 18, 2016 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Spoiler To ja poproszę coś smutnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Chciałem dać coś z Fallout: Equestria, ale pewnie nie każdy zrozumiałby kontekst, więc łapcie piankę. Spoiler Poproszę coś z hasłem: alkohol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Spoiler Proszę bardzo coś z alkoholem autorstwa FJ-C to ja poproszę coś z tagiem drzewo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Flutterdrzewo to też drzewo. Spoiler Jak już bierzemy hasła od nicków to ja poproszę najszlachetniejszy z metali, hasło: złoto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Spoiler Ayy where the rich ponies go, the city of gold, where ponies are beautiful. Next hasło: życiodajność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Spoiler Stworzenie planety też zalicza się do życiodajności. Autorstwa SilFoe to ja poproszę coś z tagiem zaawansowana technologia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Całkiem ciekawy art znalazłem Spoiler Od saturnspace. Moim faworytem jest: kosmos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Spoiler Od seyrii Hasło: telefon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 Proszę bardzo coś z telefonem autorstwa Glukoloff Spoiler następne hasło: bakteria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 28, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2016 Niestety to praktycznie niemożliwe do znalezienia... "Naciągana" grafika Salmonella Teraz szukamy: środek transportu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Spoiler Zawsze kisnę z tego Hasło dnia: śmierć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Autorstwa Crux9011 Spoiler hasło: koszykówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się