Zdzichów Dwóch Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 W jakimkolwiek wieku jesteś i nieważne jak często grasz w WoT'a to jesteś mile widziany w naszym klanie! Nie wymagamy niczego tylko dobrej zabawy! Link do klanu: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500030663/ Gdyby ktoś chciał mieć możliwość komunikowania się to zapraszam na serwer Discorda: https://discord.gg/tHQPR4h Miłej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 Do klanu mogę dojść, ale nie gram zbyt często. Podratuję wasze staty Nick: Szonszczyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzichów Dwóch Napisano Sierpień 21, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2016 36 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Do klanu mogę dojść, ale nie gram zbyt często. Podratuję wasze staty Nick: Szonszczyk Zostałeś zaproszony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wanaheim Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Grę porzuciłem już dawno temu, ale mogę dołączyć jako żeton - chociażby dla podbicia średnich statystyk. Jeśli będziecie zainteresowani - nick: aroslaw22. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 W sumie to możesz jeszcze wrzucić moje drugie konto: LuMichPL (ma więcej bitew niż cały klan razem wzięty ...). Poinformuj kiedy zapro dojdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzichów Dwóch Napisano Październik 7, 2016 Autor Share Napisano Październik 7, 2016 21.09.2016 at 20:56 Wanaheim napisał: Grę porzuciłem już dawno temu, ale mogę dołączyć jako żeton - chociażby dla podbicia średnich statystyk. Jeśli będziecie zainteresowani - nick: aroslaw22. Już Cię zaprosiłem 21.09.2016 at 22:16 MasterOfRainbows napisał: W sumie to możesz jeszcze wrzucić moje drugie konto: LuMichPL (ma więcej bitew niż cały klan razem wzięty ...). Poinformuj kiedy zapro dojdzie. Zaproszenie już wysłane :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 (edytowany) 2 hours ago, Zdzichów Dwóch said: już "JUŻ"??? Szybkość reakcji = 17 dni. Gratulacje! Poprzedni rekord należał do @Lucas (około 5h) został pobity około 80-krotnie... Edytowano Październik 7, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzichów Dwóch Napisano Październik 15, 2016 Autor Share Napisano Październik 15, 2016 7.10.2016 at 01:56 MasterOfRainbows napisał: "JUŻ"??? Szybkość reakcji = 17 dni. Gratulacje! Poprzedni rekord należał do @Lucas (około 5h) został pobity około 80-krotnie... Troszkę byłem zajęty xD Ogólnie nie za często wchodzę na MLPPolska :T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts