Crystal Arrow Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Hejka, jestem Karol. Ulubiony fanfik: Praca wspólna Ulubiony kucyk: Twilight Ulubiony czarny charakter: brak Fanfiki które powinny być kontynuowane (według mnie):Nastolatek/teenager, praca wspólna, trzecia strona medalu, upadek ostatniego i śpij celestjo Ulubione poematy: kocham Cię księżniczko luno i bariera. To było trochę o mnie, pytajcie a odpowiem w miarę możliwości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 WItaj Fajnie że do nas wpadłeś , nie będziesz się u nas nudził Kilka pytań ode mnie: 1. Ile masz lat? 2. Jaki jest twój ulubiony sezon MLP:FiM? 3. Od kiedy oglądasz MLP:FiM? 4. Ulubiony odcinek MLP:FiM? 5. Ulubiona gra komputerowa? 6. Ulubiony fanfic? 7. Ulubiony szkolna lekcja? 8. Jak bardzo (nie)czekasz na rozpoczęcie roku szkolnego? Twister pozdrawia i życzy miłego spędzonego czasu na naszym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Sierpień 26, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2016 16, VI, od paru lat, "Sposób na zaklęcie", seria "Real war", "Praca wspólna", informatyka, nie mogę się doczekać (to nie sarkazm). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Sierpień 27, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2016 Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Sierpień 27, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2016 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Witaj! ;> Jak Ci minął dzień? Jeśli czytasz to rano to... hmmm... Jak się spało? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 @Krystal Arrow Jej!! Witam fana TCB... Wiśniówkę, czy może winogrono? Nieważne, POZ nie wybiera. Witaj w stadzie ~ Powiedział Wielki Mistrz POZ Spoiler Dobra, przyznaje, ten nik i avek, miał być żartem Ale dotąd go nie zmieniłem Screen z Polskigo Forum Biur Adaptacyjnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Sierpień 28, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2016 11 godzin temu Cluvr napisał: Witaj! ;> Jak Ci minął dzień? Jeśli czytasz to rano to... hmmm... Jak się spało? :3 Dobrze mi się spało. 9 godzin temu Accurate Accu Memory napisał: @Krystal Arrow Jej!! Witam fana TCB... Wiśniówkę, czy może winogrono? Nieważne, POZ nie wybiera. Witaj w stadzie ~ Powiedział Wielki Mistrz POZ Ukryj zawartość Dobra, przyznaje, ten nik i avek, miał być żartem Ale dotąd go nie zmieniłem Screen z Polskigo Forum Biur Adaptacyjnych Wole winogrona, i dziękuję za miłe powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Październik 19, 2016 Autor Share Napisano Październik 19, 2016 HEJ, szukam członków fandomu z mojej szkoły, z zespołu szkół mechanicznych im. Komisji Edukacji Narodowej w Poznaniu, dajcie znać to może jakiś wyjazd wspólny na meet się ogarnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Ja z ciemnogrodu heh co to jest TCB? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Październik 19, 2016 Autor Share Napisano Październik 19, 2016 (edytowany) Uniwersum w którym equestria pojawia się na ziemi, a ludzie zaczynają się zmieniać w kuce za pomocą eliksiru, i tak dalej. Zapoznaj się przykładowo z : http://mlppolska.pl/watek/185-violence-crossover-%C5%9Bwit-by-thar/ http://mlppolska.pl/watek/859-biura-adaptacyjne-tcb-crossover-slice-of-life/ http://mlppolska.pl/watek/11004-ostatnia-rzecz-jak%C4%85%C2%A0zrobi-tcbslice-of-lifeoneshot/ http://mlppolska.pl/watek/6224-upadek-ostatniego-tcbhumanviolence/ http://mlppolska.pl/watek/7720-%C5%9Bpij-celestio-tcb-human-violence/ Dokładnie w tej kolejności. Pozdrawiam Edytowano Październik 19, 2016 przez Krystal Arrow 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Eeee ja tam wolę shippingi takie jak "Koma" ale tcb jest ciekawe Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się