Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo bardzo lubi historię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo na pewno lubi naleśniki (w co wierzę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 bo jest wierząca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 bo wierzy że ja wierzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 (No, ja jestem wierzący.) Za to, że ma więcej reputacji, niż postów na forum, co nie jest łatwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 bo biega po polu minowym i się nie boi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo lubi C&C i Stalkera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 4, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo gra w War Thundera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo uwiódł Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 4, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2016 11 minut temu Maffle Fluff napisał: Bo uwiódł Derpy Ja uwiodłam Derpy? Dobrze wiedzieć... Bo ma uroczy awatar~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 20 minuty temu Uszatka napisał: Bo gra w War Thundera A co w tym takiego ? Bo ma 3731 postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 bo jest królem diabelskiego młyna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 bo ma w awatarze uroczą twilight w kitce ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 bo ma w awatarze uroczą fluttershy...bez kitki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo mieszka koło miasta w którym kiedyś mieszkałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo ma dres z Adidasa i nikt mu nie podskoczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 (edytowany) Bo ma buty z nike a nie jakieś vietnamskie(przynajmniej moje był ;v) adidasy Edytowano Wrzesień 4, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Ponieważ ma niesamowite parcie na przestrzenie z książkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo idzie na pierwszy ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo jego avek kojarzy mi się z Nilfgardem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 bo ma cyferki w nicku : 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo sie spoznila z postem Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo używa Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo słodko wisi w powietrzu i się rumieni, jakby wiedziała, że ktoś ją obserwuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 (edytowany) Bo mnie obserwuję a ja to widzę.Jednak się domyślasz? Edytowano Wrzesień 4, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się