Patutu Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo ma awatar który mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 bo jego też nie poznałam : v poza tym jest profesjonalnym słowianinem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo graliśmy chwile w Pony Town ale nie wie kim byłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 ; - ; ojoj ^^' przepraszaam .. roztrzepana ja..wspominałm że nie mam pamięci do imion i nazw ^^')) bo mieszka w metrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 poniewaz przyznaje ze jest roztrzepana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Ponieważ ma Oko w piramidzie na boku i fajnie wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 7 minut temu Świeży rekrut napisał: Ponieważ ma Oko w piramidzie na boku i fajnie wygląda. Ponieważ nie ogarnia, że to Iluminatii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Ponieważ on wie zbyt dużo na temat mojego oc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Ponieważ ogarnia, że to iluminatii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 poniewaz napisal iluminati nie illuminati ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Ponieważ umie napisać il.. a z resztą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 (Oj, @Lucas. Kolego, ja wiem, że to Iluminati, dosz jasnej jędzy. Tylko Oko w piramidzie lepiej zabrzmiało ) Za to, że cieszy się na widok biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Właśnie teraz Świeży rekrut napisał: (Oj, @Lucas. Kolego, ja wiem, że to Iluminati, dosz jasnej jędzy. Tylko Oko w piramidzie lepiej zabrzmiało ) Za to, że cieszy się na widok biblioteki. Za to, że piszę to samo co wszyscy inni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Ponieważ duże i, wygląda tak samo jak małe L. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Za to, że ma źrenice tak wielkie, jak oczy. Bohater. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 bo jedo nick kojarzy mi się ze star wars 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Ponieważ sam nie wiem, czemu tutaj jestem, ale jestem i mówię, że gość nade mną jest niesamowity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 czekaj usunelem, nie pomyslalem, poniewaz wygrywa dla przegranej strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Ponieważ ma 19 reputacji i 30 postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 ponieważ ma 485 reputacjii i 352 posty 0.0 (bosze,jak dużo ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo używa pinkie pie w komentarzu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 (edytowany) bo uzyl rd w komentarzu Edytowano Wrzesień 4, 2016 przez KingKryst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 bo nie użył nikogo w komentarzu xD ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Off top Czekaj uzyla rd co gdzie jak? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 (Wracajmy do gry.) Za to, że bardzo lubi Twilight Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się