Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Uświadomiłem sobie, że przesilenie jesienne działa na mnie w ten sposób, że nie prześpię tej nocy... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Przyszedłem do pracy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 wróciłem z pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 25, 2019 Share Napisano Wrzesień 25, 2019 Rozważałem zakup i branie prochów nasennych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 26, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2019 Pisałam posta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 26, 2019 Share Napisano Wrzesień 26, 2019 Spałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 26, 2019 Share Napisano Wrzesień 26, 2019 Skończył się film X-Man więc i oglądanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 27, 2019 Share Napisano Wrzesień 27, 2019 Ucieszyłem się faktem, że na forum rozkwita dyskusja na temat finału 9-ego sezonu, naprawdę! Bo kiedy my ostatni raz mieliśmy tak żywą debatę, w której uczestniczyło tylu Bronich i wypowiadało się tak obficie?! Tyle było gadania, że fandom upada, że forum umiera etc. A tu się okazuje, że przynajmniej chwilowo jest grono fanów, którzy chętnie komentują i debatują o nieudolnej logice serialu oraz genezie motywacji postaci. Miodzio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 27, 2019 Share Napisano Wrzesień 27, 2019 W końcu wyjęłam kawałek jedzenia spomiędzy zębów... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 27, 2019 Share Napisano Wrzesień 27, 2019 Skończyłam kleić podartą książkę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 27, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2019 Zastanawiałam się co takiego zjadłam, że mnie boli dziąsło 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 27, 2019 Share Napisano Wrzesień 27, 2019 Siekałam cebulkę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 28, 2019 Share Napisano Wrzesień 28, 2019 Zjadłam gotowego czebureka (taki wschodni specjał) z farszem, który przypominał gumę. Fuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 28, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2019 Wstawiłam obiad do pieczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 1, 2019 Autor Share Napisano Październik 1, 2019 Jadłam sobie obiadek :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 1, 2019 Share Napisano Październik 1, 2019 Grałem w fpp'y nową myszką gamingową i z zadowoleniem muszę stwierdzić, że poprawiłem swoje statystyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 1, 2019 Autor Share Napisano Październik 1, 2019 No to gratuluję ^^ Ja ogarniałam swoje stado na Lioden. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 2, 2019 Share Napisano Październik 2, 2019 Przypadkowo kliknęło się zło od Deca.. Lubię takie zło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2019 Autor Share Napisano Październik 2, 2019 Grałam w HotS'a. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Zanosiłem się śmiechem z tych postów, które właśnie napisałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Wpadła mi w kopyta piosenka z małej wioski w Borderlands pre-Squel. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Mordowałem się z wyświetlaczem graficznym DEM240128C1-SBHPWN na sterowniku UCi6963 - i guzik zdziałałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Taktyka opanowania rosnącego spamu zakończona sukcesem... Spoiler @Chip To czas zmordować wyświetlacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 relaksacyjnie wow'ik Spoiler 58 minut temu, Starlight Sparkle napisał: @Chip To czas zmordować wyświetlacz. nie bardzo, gdyż po primo: wyświetlacz ten jest istotnym elementem mojego projektu, po secundo: był dość drogi; ogólnie są problemy z okiełznaniem wyświetlaczy z Display Elektronika, producent nie dostarcza pełniej dokumentacji technicznej, a nawet (osobiście zmierzyłem się z takim przypadkiem) dostarcza informacji błędnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2019 Autor Share Napisano Październik 4, 2019 A ogrywałam zaległy prolog w ESO c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się