Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 19, 2019 Share Napisano Lipiec 19, 2019 Pisałem sobie. Tak po prostu. Trzeba pracować nad stylem, żeby się ładnie językiem posługiwać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 19, 2019 Share Napisano Lipiec 19, 2019 naświetlałem soldermaskę na robionym po raz drugi pcb (a to z powodu pocynowania poprzedniej preparatem SENO3211 - nie wiem co robię źle, ale pola lutownicze idzie dopiero lutować po potraktowaniu kwasem lutowniczym) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 19, 2019 Share Napisano Lipiec 19, 2019 Oglądałam Teaser do serialu Wiedźmina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 21, 2019 Share Napisano Lipiec 21, 2019 Zmieniłem Avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 1, 2019 Share Napisano Sierpień 1, 2019 Oglądałem "The Great Hack" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 1, 2019 Share Napisano Sierpień 1, 2019 oglądałem po raz trzeci serial Czarnobyl 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 1, 2019 Share Napisano Wrzesień 1, 2019 Restartowałem komputer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 3, 2019 Share Napisano Wrzesień 3, 2019 Ubolewałem nad tym, że mam dzień wolny, jestem chętny do psot i dialogu i... nikt nie ma dla mnie czasu, bo pracują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 9, 2019 Share Napisano Wrzesień 9, 2019 Zapoznałem się z najnowszymi ofertami steam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 10, 2019 Share Napisano Wrzesień 10, 2019 przeglądałem ofertę wyświetlaczy na tme Spoiler waham się między tym, tym, a tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 12, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2019 Oglądałam filmik ze Star Stable na You Tubie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 13, 2019 Share Napisano Wrzesień 13, 2019 Przesyłka sama się nie zapakuje... więc wiecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 13, 2019 Share Napisano Wrzesień 13, 2019 (edytowany) mierzyłem sobie poziom cukru Spoiler wyszło 53 Edytowano Wrzesień 13, 2019 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 13, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2019 @ChipMasz cukrzycę? Grałam w The Elder Scrolls Online i słuchałam creepypasty. W sumie nadal to robię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 13, 2019 Share Napisano Wrzesień 13, 2019 Przyszło a więc zainstalowałem No man's sky beyond Spoiler 2 godziny temu, Uszatka napisał: @ChipMasz cukrzycę? zdiagnozowali u mnie hipoglikemię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Zakrapiałem chore oko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Ciumkałam truskawkowego lizaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 16, 2019 Share Napisano Wrzesień 16, 2019 zabiłem Morkvarg'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 16, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2019 kąpałam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 16, 2019 Share Napisano Wrzesień 16, 2019 Szukałem jakiejś fajnej darmowej figurki do wydrukowania - nic ciekawego niestety nie znalazłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 16, 2019 Share Napisano Wrzesień 16, 2019 Oglądałem nowy odcinek Sędzi Anny Marii Wesołowskiej, którego tematem jest ksiądz oskarżony o pedofilię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 17, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2019 Kupowałam sobie osiołka na Howrse Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 Słuchałem audiobooka Pan Samochodzik i Księga Strachów ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 (edytowany) grając relaksacyjnie w wow'a dumałem nad pewną magistralą danych do mojego urządzenia Edytowano Wrzesień 18, 2019 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 19, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2019 Grałam sobie w TFT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się