Patutu Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Zrobię z ciebie parówki Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Wypijemy te wódkę i zabiorę Ci majonez. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Wezmę ci te zerówki. Jeżeli chcesz być fajny to musisz popsuć sobie wzrok, życie wymaga poświęceń Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Wytłumaczę ze mam wadę -1,5 xD Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 zabiorę ci te okulary i dam takie w stylu niemieckiego barona Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Poproszę byś mi wyczarował pizzę Co zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 7, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2016 wezmę za ubranie i zaciągnę do pracy na farmie Sweet Apple co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Zaciągnę cię na okręt i wcielę do floty Jej Królewskiej Mości! Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 No, raczej już nic. Domyśl się, co się stanie ze mną, jak złapię spadający samolot. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 C4 i po tobie Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Rozmontuję na części i wywalę na złom, po czym przetopię. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Rozstrzelam ciebie...I może zamienię cie w np:Wilka Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Wyrzucę cię z roboty w pizzerni HAHAHA! Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 @Świeży rekrut haha bardzo śmieszne... Teleportuje ciebie do Palanai (Z zombie ) Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Wypije rozpuszczalnik Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Zagram Ci na uszach. Jak się uda. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Wyciągnę M4A1 "Dark Knight" i cie zastrzele...(A jak zombie ciebie ugryzie to atomówka BOOM!) Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 zmienię tło w avku. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 wypuszczę Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Zakroplę ci te oczka, bo chyba przekrwione Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 dam kubeczek sake, bo zapomniałeś wypić przed startem Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Zgaszę ci światło, żebyś w końcu mógł iść spać Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Wyśle cię do gułagu Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Zabiorę ci majonez!!!! Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Powącham Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się