Killer Poke Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 wymienię olej bo latasz na przepracowanym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Zamknę w pomieszczeniu bez okien i drzwi :3 Co mi zrobisz jak mnie złapiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 zfreezuje twoje gify Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Zabiorę wszystkie książki historyczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Wypuszczę na wolność do natury~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Zmienię kolor twoich oczu. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Oskarżę o herezję i zostawię samego w celi z pistoletem z jedną kulą i... pójdę sobie gdzieś na pół godzinki. Wiesz, co robić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Sprzedam na aukcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 wyleję wiadro krochmalu na ten czerwony szalik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Poczęstuję rozpuszczalnikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 (Tak. Wiem... Poczekam, aż wrócisz i zastrzele na miejscu @Skoniu Zdejmę Ci ten szal. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Wyślę do kopalni przypraw na Kessel. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Wykopię z lotnictwa. Haha! Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Ubiorę Cię w mój szaliczek~ (Ludzie co wy macie do mojego szaliczka, jest piękny :c ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 (No, wiem, że jest ładny, ale nie wiadomo, co masz pod nim Nie, lepiej nie. Czerwony na szyi źle się maskuje z trującą powierzchnią planety.) Jak Cie złapię, to zmienię Ci to tło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: Jak Cie złapię, to zmienię Ci to tło. Ksz, z dala od Narutooo. Jak cię złapię, zmienię ci sygnaturę! >:C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 (Nie mam sygnatury @Cassidy.) Zetnę Ci włosy na krótsze. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 (Właśnie dlatego to zmienię @Świeży rekrut) Ubiorę w kokardkę i wyślę do tap madl. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 (Jestem ciekawy jak, ale znając życie mogę się zdziwić, jednak nie dopuszczę do tego @Cassidy) Wyślę na Marsa, bo mogę przecież. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Wyślę na Jowisza, bo jest dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Jak Cie złapię, to zapytam, czemu źle mi życzysz. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Wypuszczę na wolność do dziczy~ 12 minuty temu Świeży rekrut napisał: Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? nah, a ty to co co zrobisz jak mnie złapiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Wrzucę Cię do mojego fika. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Nagram na jutuby jako 1 Polski homunculus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 A ja Ci odbiorę wszystko co masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się