Celly Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi za odnowienie starej zabawy, ktora cieszyła się akurat dość dużym zainteresowaniem Rarity jak nikt inny zna się na kamieniach szlachetnych. Przecież to jej talent! Jest jednak ciekawa, co wy byście powiedzieli o biżuterii, która tutaj będzie. Ładna,brzydka? Tania, droga? Mogła kosztować 100 pln, czy 1000 pln? Co myślicie o tym naszyjniku? Ładny? Ile może być wart? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Łańcuch z czymś dziwnym i kulką. 20zł. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Zaszaleje postawie 70 zł Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Cóż zależy czy jest to perła czy też nie. Stawiam, że nie więc 15 zł. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 399zł Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 100zl o tyle dam Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 A bo ja się na tym znam xD ? Nie wiem czy ładny xd Chyba może być no nie ? Nie wygląda na drogi.. chyba że to perełka prawdziwa Ale nie wiem i mogę tylko strzelać że jest warta nie więcej jak z 70 zł. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Naszyjnik z pandory? Daje 5 stówek. Może dla niektórych jest ładny ale mi się nie podoba. Jednakże ma swoją wartość. Srebro wysokiej próby+ perła robi swoje. I trochę kasy za samą markę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 godzinę temu 1stChoice napisał: Naszyjnik z pandory? Daje 5 stówek. Może dla niektórych jest ładny ale mi się nie podoba. Jednakże ma swoją wartość. Srebro wysokiej próby+ perła robi swoje. I trochę kasy za samą markę. ktoś tu używał googla. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Jakoś średnio mi się chce wierzyć, że Firstu zna się na biżuterii... (mylę się? ) więc stawiam na to, że użył google'a... A skoro tak... No nie wiem, mimo wszystko stawiam na jakieś 400 zł. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Nie no jaki google, skądże. Jam jest znawca biżuterii nie wiedzieliście? To moja ukryta życiowa pasja. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Lampka choinkowa przewiązana srebrnym łańcuszkiem. Niby nic, a jednak takie są teraz na modzie. Mogę dać 100-kę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Srebrny łańcuszek, kokardka ze srebra, najpewniej naturalna perła. Na kokardce albo cyrkonie, albo kryształki Swarovskiego. Nie jestem maniaczką biżuterii, ale zdarzało mi się w życiu przeglądać apartowskie katalogi, więc... Stawiam coś między 400 a 600 zł. Kokardka mogłaby być na zawieszce perły, dałoby to ładniejszy efekt. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shios Napisano Styczeń 16, 2017 Share Napisano Styczeń 16, 2017 Stawiam ok. 75 zł Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 16, 2017 Share Napisano Styczeń 16, 2017 2 godziny temu Shios napisał: Stawiam ok. 75 zł Autorka tematu już dawno przestała istnieć, tak samo jak ten temat ( patrz. data ostatniej wizyty) więc odkopywanie zabawy, która i tak nigdy nie zostanie dokończona chyba mija się z celem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts