Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 2 minuty temu 1stChoice napisał: Ale nim nie jestem. Chodź nie ukrywam, że czasami mi blisko do bycia. A to już... nie najlepiej. Depresji też dostanie autor tematu jak zobaczy nasz spam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 3 minuty temu Cassidy napisał: A to już... nie najlepiej. Czy ja wiem, czy nie najlepiej? Da się z tym żyć. 3 minuty temu Cassidy napisał: Depresji też dostanie autor tematu jak zobaczy nasz spam Eh, przynajmniej do czegoś się przydał ten temat powitalny. Żeby nie było offtopu, może tym razem się trochę bardziej rozpiszę. Witam serdecznie, autorze tematu, mój nowy kolego. Co u Ciebie? Jak się czujesz? Co cię przyprowadziło w nasze skromne progi? Przydaj się chociaż i przyprowadź koleżanki czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 (edytowany) 9 minut temu 1stChoice napisał: Przydaj się chociaż i przyprowadź koleżanki czy coś. Ja mogę być jego koleżanką . Edytowano Wrzesień 25, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 20 minuty temu Cassidy napisał: Ja mogę być jego koleżanką . Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Właśnie teraz 1stChoice napisał: Baw się dobrze. Dziękuję na pewno będę się prześwietnie bawić na tym jakże prześwietnym forum! (dobra to było żałosne) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Ładna dyskusja tu powstała. Cóż, wiadomo, że większość osób zakładających te tematy zaraz odpadnie i tyle ich widzieli na forum, jednak zostaje jeszcze ten mniejszy odsetek który się tu zadomowi i nie powinniśmy ich zrażać bo wtedy bez napływu nowych ludzi forum całkiem padnie. A co sobie może pomyśleć nowa osoba która już na start jest zarzucona wiadomościami o kryzysie na forum, mnie by to odstraszyło skutecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Cześć,elo,joł.......tzn witaj na forum Co słychać w Krakowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Mnie jakoś przez dwa miesiące się nie pozbyliście A wracając... Cześć, witaj, priwiet. 1. Ulubiony samolot szturmowy ? 2. P-51D czy BF-109 G ? 3. Tygrys II (H) czy IS-2 ? 4. Ulubiony kaliber? 5. PPSz-41 czy MP 40? 6. M18 Hellcat czy Jagdpanzer IV ? 7. Jaki mundur ci się najbardziej podoba? 8. Ulubiony RTS? 9. WOT czy WT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 godzinę temu Rapid napisał: Co słychać w Krakowie? Tyle co widać. Czyli nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Witaj na forum. Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 25, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Halo Karthus co to za dyskusja się tu odbywała kiedy spałem 12 godziny temu Perszing napisał: Witaj Hej 10 godzin temu Cassidy napisał: Doobry wieczór (?) Woow coraz więcej młodych użytkowników. Witaj na forum i baw się dobrze, i staraj się nie być takim rakiem jak ja co poniektórzy. Tak. Jak coś to pisz, lubię nowych przyjaciół, nie, wręcz uwielbiam. No teraz już dzień dobry Również witam ! 9 godzin temu 1stChoice napisał: Eh, przynajmniej do czegoś się przydał ten temat powitalny. Żeby nie było offtopu, może tym razem się trochę bardziej rozpiszę. Witam serdecznie, autorze tematu, mój nowy kolego. Co u Ciebie? Jak się czujesz? Co cię przyprowadziło w nasze skromne progi? Przydaj się chociaż i przyprowadź koleżanki czy coś. Witaj, kolego. U mnie wszystko dobrze. Na forum przyszedłem po to żeby poznać nowych ludzi i może wrzucić jakiegoś fika... za jakiś czas. Nawiązując do twojego innego posta napisałeś, że długo tu nie wytrzymam, ale skoro już się tu zarejestrowałem i przywitałem to nie chce szybko odchodzić i chętnie zostanę na dłużej. godzinę temu Maniek napisał: Ładna dyskusja tu powstała. Cóż, wiadomo, że większość osób zakładających te tematy zaraz odpadnie i tyle ich widzieli na forum, jednak zostaje jeszcze ten mniejszy odsetek który się tu zadomowi i nie powinniśmy ich zrażać bo wtedy bez napływu nowych ludzi forum całkiem padnie. A co sobie może pomyśleć nowa osoba która już na start jest zarzucona wiadomościami o kryzysie na forum, mnie by to odstraszyło skutecznie. Ja mimo to, że na forum nie jest za bardzo kolorowo, nie zrażam się i chętnie zostanę na dłużej, ale znaleźliby się tacy, którzy gdyby coś takiego zobaczyli od razu by uciekli, a z pewnością przydałoby się wsparcie. Lecz skoro ludzie tak szybko się wykruszają to musi być tego jakiś inny powód bo nie w każdym temacie jest dyskusja na temat kryzysu forum. Mimo to wierzę, że sytuacja wkrótce się poprawi godzinę temu Rapid napisał: Cześć,elo,joł.......tzn witaj na forum Co słychać w Krakowie? Siema W Krakowie trochę nudy, ale niedługo jakiś meet się szykuje to może wpadnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 @Ksavi Byłeś na ŚDM? I jeszcze kilka ważnych rzeczy. Jak zdobyć szacunek forum? 1. Jeżeli chcesz, abyś był uważany za miłą osobę KLIKNIJ TU! (I napisz sensowny post) 2. Jeżeli chcesz być uważany jako odważny KLIKNIJ TU! (I napisz sensowny post) 3. Jeżeli chcesz otrzymać 10000000000000000000000000000000000 reputacji napisz coś bez sensu TUTAJ (Nawet post nie musi być sensowny) 4. Jeżeli chcesz otrzymać 10000000000000000000000000000000000 powiadomień, napisz coś TUTAJ 5. Jak jesteś pod wpływem to WBIJ TUTAJ! i spróbuj stworzyć nowy temat. 6. Jeżeli to wszystko wykonasz TO DOSTANIESZ NAJBARDZIEJ PRESTIŻOWĄ NAGRODĘ WSZECHCZASÓW 7. Tak w skrócie wygląda życie nowego usera na tym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Bój się Boga, nie daj się wciągnąć w te ich parówki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 3 minuty temu Ziemovit Footballer napisał: 4. Jeżeli chcesz otrzymać 10000000000000000000000000000000000 powiadomień, napisz coś TUTAJ Nieee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Siemano Ale ostatnio dużo nowych osób się przyłącza do naszej psychicznie chorej wspólnoty 1 Ulubiony kucyk ? 2 Ulubiona gierka/seria ? 3 Gothica lubisz ? 4 Jaką muzykę lubisz ? 5 Słuchasz muzyki fandomu ? 6 Co sądzisz o "Equestria Grils" ? 7 Podoba Ci się 6 sezon MLP ? 8 Popierasz legalizację konopi ? 9 "Niewierny w domu Pana ? Bądź przeklęty" 10 MLP z napisami czy z polskim dubbingiem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Nie bierz udziału w ich tej... No tej grze parówkowej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 1 minutę temu Maniek napisał: Bój się Boga, nie daj się wciągnąć w te ich parówki Parówki niszczą psychikę i dlatego są takie zajebiste. 1 minutę temu 1stChoice napisał: Nieee. Taaaaaaaaaaaaaaak Właśnie teraz KingKryst napisał: Nie bierz udziału w ich tej... No tej grze parówkowej Czym nas więcej tym weselej! A Krysteła nie słuchaj, bo skończysz jak jak te płatki co jadłeś na śniadanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Właśnie teraz Ziemovit Footballer napisał: Taaaaaaaaaaaaaaak To nasza ściśle tajna ekipa a ty sprowadzasz randomów z zewnątrz. :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 I kogo będziesz słuchać, mnie czy jego? >.< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 1 minutę temu 1stChoice napisał: To nasza ściśle tajna ekipa a ty sprowadzasz randomów z zewnątrz. :< Nie taki random straszny jak go malują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 16 minut temu KingKryst napisał: I kogo będziesz słuchać, mnie czy jego? >.< ZIEMOVIT MA RACJE!!! PARÓWKI!!! PARÓWKI!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 a później leci smok i niszczy pół miasta... Taaa takie bajki były fajne jak się miało 4 lata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 12 godziny temu 1stChoice napisał: ... Ten... Cześć no. A ten znowu... Człowieku, nie możesz się wiecznie użalać nad tym, że mało tu pegasis! Może sam byś tu jakieś koleżanki przyprowadził? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 (edytowany) godzinę temu KingKryst napisał: I kogo będziesz słuchać, mnie czy jego? >.< Posłuchaj kota, a daleko nie zajdziesz. 10 minut temu Rainbow Guitar napisał: A ten znowu... Człowieku, nie możesz się wiecznie użalać nad tym, że mało tu pegasis! Może sam byś tu jakieś koleżanki przyprowadził? Się uśmiałam :'D Edytowano Wrzesień 25, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: Posłuchaj kota, a daleko nie zajdziesz. jakiego kota? >.< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się