Bronek Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Witam na forum! Miłej zabawy! Spytam się tylko co sądzisz o Equestria Girls? Może być czy uważasz to za raki i mutanty? Co do parówek: możliwe, że powstanie Zakon Lazanii, więc będzie wybór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 1 minutę temu Bronek napisał: Co do parówek: możliwe, że powstanie Zakon Lazanii, więc będzie wybór. Jak zexel założy to będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 4 minuty temu KingKryst napisał: jakiego kota? >.< Że mnie! 4 minuty temu Bronek napisał: możliwe, że powstanie Zakon Lazanii okuźwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Nie słuchaj kota zwłaszcza jeżeli nazywa się Kyubey i proponuje Ci zostanie czarodziejką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Tego nie, ale te z Cheshire są dobre. Tylko daleko z nimi nie zajdziesz, ale kogo to obchodzi, pamięta się tylko tych największych raków. Kiedyś będę legendą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 @Zexel potrzebujemy przywódcy! Ktoś w końcu musi przeciwstawić się Elicie Parówkowej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 25, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2016 3 godziny temu Patutu napisał: Mnie jakoś przez dwa miesiące się nie pozbyliście A wracając... Cześć, witaj, priwiet. 1. Ulubiony samolot szturmowy ? 2. P-51D czy BF-109 G ? 3. Tygrys II (H) czy IS-2 ? 4. Ulubiony kaliber? 5. PPSz-41 czy MP 40? 6. M18 Hellcat czy Jagdpanzer IV ? 7. Jaki mundur ci się najbardziej podoba? 8. Ulubiony RTS? 9. WOT czy WT? Priviet 1. A-10 Thunderbolt II 2. P-51D 3. Tygrys II 4. Nie mam 5. PPSz-41 6. M18 Hellcat 7. Nie ma takiego, który by mi się najbardziej podobał 8. LoL (też się zalicza) 9. WT 2 godziny temu Gringo37 napisał: Witaj na forum. Baw się dobrze! No hej 2 godziny temu Ziemovit Footballer napisał: @Ksavi Byłeś na ŚDM? Na ŚDM niestety mnie nie było :( godzinę temu Vezz napisał: Siemano Ale ostatnio dużo nowych osób się przyłącza do naszej psychicznie chorej wspólnoty 1 Ulubiony kucyk ? 2 Ulubiona gierka/seria ? 3 Gothica lubisz ? 4 Jaką muzykę lubisz ? 5 Słuchasz muzyki fandomu ? 6 Co sądzisz o "Equestria Grils" ? 7 Podoba Ci się 6 sezon MLP ? 8 Popierasz legalizację konopi ? 9 "Niewierny w domu Pana ? Bądź przeklęty" 10 MLP z napisami czy z polskim dubbingiem ? No siemka 1. Luna 2. LoL (ale gram też w inne gry) 3. Jak najbardziej 4. Wszystkiego słucham 5. Tak 6. Może być jak na razie (4 części jeszcze nie oglądałem) 7. Tak 8. 9. "Sam bądź przeklęty pajacu!" 10. Takie i takie lubię 20 minuty temu Bronek napisał: Witam na forum! Miłej zabawy! Spytam się tylko co sądzisz o Equestria Girls? Może być czy uważasz to za raki i mutanty? Co do parówek: możliwe, że powstanie Zakon Lazanii, więc będzie wybór. Siemka Co do EG: jak dla mnie może być (4 części jeszcze nie oglądałem). Co do parówek: o co z tym chodzi ? Może mi ktoś powiedzieć ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 38 minuty temu Ksavi napisał: 5. PPSz-41 9. WT 5. Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy 9. Poprawnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 6 godzin temu Ksavi napisał: Co do parówek: o co z tym chodzi ? Może mi ktoś powiedzieć ? To jest taki tutejszy gang Albanii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 18 godzin temu Cassidy napisał: To jest taki tutejszy gang Albanii Odszedłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Odszedłem... Tak to jest jak dla kogoś braknie parówek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: Tak to jest jak dla kogoś braknie parówek Mam w lodówce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się