twister Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 (edytowany) Hejo Wymyśliłem ciekawą zabawę. Chodzi w niej o to że musimy z zamkniętymi oczami (albo byle jak) kliknąć na klawiaturze kilka liter. Z tych liter musimy ułożyć zdanie np.: hjfu Heniek je futrzane udka Spoiler aha xD Nie wiem czy taka zabawa była, ale jak była to proszę o przeniesienie tego tematu do kosza Nie wiem tez czy ta zabawa się przyjmie, ale... ZAPRASZAM DO ZABAWY!!! Twister pozdrawia Edytowano Październik 24, 2016 przez Rainbow Twister Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 Jiuc Jason idzie ucinać cycki (o korwa dobre xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 Othk Octavia tnie herbatę kopytem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 efbj Emancypacja feministek brzmi jebitnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 uibu Uwielbiam iguany bez uszu oke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 dknf Dostanę kucykowe nauszniki Fluttershy? 3/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Październik 24, 2016 Autor Share Napisano Październik 24, 2016 hcau Helena czuwała agencją urbanizacji. aha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 (edytowany) http://www.losowe.pl/haslo?dlugosc=4&opcje%5B+%5D=male-litery jak dla mnie ten program do generowania losowych literek jest ciekawszy. http://screenshot.sh/ofiyHC3mwubZS nciz Narcystyczny ciemiężyciel ignoruje zwyrodnialców. A zabawa zmusza do popisania się kreatywnością więc daję okejkę. Edytowano Październik 24, 2016 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 1 minutę temu Fluth napisał: http://www.losowe.pl/haslo?dlugosc=4&opcje%5B+%5D=male-litery jak dla mnie ten program do generowania losowych literek jest ciekawszy. Tak? To zobacz co mi zapodał tbms trafiłem bombą mojego starego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 gejj http://screenshot.sh/mKNxWAnG4qH0U Gwałcę ewidentnie jednoznaczne jednostki. ;-; Masz rację, ten program jest nieudany, można zapomnieć co pisałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 Mtra Mietek tarmosi rudą Anie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Październik 24, 2016 Autor Share Napisano Październik 24, 2016 (edytowany) fxa Federalny x-manowy aparat Fajnie mi wybrało. Edytowano Październik 24, 2016 przez Rainbow Twister Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 wapm Wniebowzięta Applejack popatatajała mimochodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 Hewy Hologram ewidentnie wysportowanego yeti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 bwpjjwm Bo w pacanowie jest jak w mrowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 Właśnie teraz Major Degtyarev napisał: bwpjjwm Bo w pacanowie jest jak w mrowie miały być 4 litery chyba djoz Dzisiaj jem obiad zebry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 6 minut temu Cassidy napisał: miały być 4 litery chyba djoz Dzisiaj jem obiad zebry Piszę kilka nie cztery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 2 minuty temu Major Degtyarev napisał: Piszę kilka nie cztery Zwracam honor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 (edytowany) pznf poniedziałek zabija nawet faszystów 21 minuty temu Cassidy napisał: Zwracam honor wyjaśnione Spoiler nie wiem jak to usunąc, więc niech już zostanie. Edytowano Październik 24, 2016 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 Dgdgr Discord goni Derpy goniącą Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 godzinę temu bleflar2 napisał: Nwtb. Nie widzę twojej hydry. (Zdaje się pomyleczka b z h) Ofdg Oburzona Fluttershy dźga gobliny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Październik 25, 2016 Autor Share Napisano Październik 25, 2016 jijk Jajko i jajecznica kłamały xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 qaret quad analfabeta ratował elektrycznego tygryska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 Atet Antek to equestriański taboret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 cbgnms codzienny bunt gimbusów nienawidzących matmy szalonej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się