wiej007 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Jest alicornem (inaczej pegazorożcem) Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Luna jest alicornem. Jest alicornem (inaczej pegazorożcem) Zaliczam obu, Wiejowi za polską nazwę dodatkową. A teraz podchwytliwie... Jak wygląda ryngraf Luny, i czym on właściwie jest? Link do komentarza
wiej007 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Ryngrafem Luny można powiedzieć ze to jest ten jej kawałek zbroji jaki zawsze nosi na którym jest pokazany symbol księżyca (nie wiem jak to inaczej powiedzieć) Link do komentarza
MacTavish Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Miałem to na historii jak odpowiadałem na ochotnika Najpierw trzeba wyjaśnić co to ryngraf - więc jest to blacha, na której jest przedstawiany jakiś wzór czy nie wiem, jak to dokładnie określić.Whatever chodzi tutaj o ten jakby naszyjnik czy co to jest dokładnie na szyi Luny, który przedstawia ksieżyc. Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Ryngrafem Luny można powiedzieć ze to jest ten jej kawałek zbroji jaki zawsze nosi na którym jest pokazany symbol księżyca (nie wiem jak to inaczej powiedzieć) Tak jest. To tyle na dziś, dziękuje i zapraszam ponownie! Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ile występuje fizycznych wersji Księżniczki Luny? Link do komentarza
wiej007 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Jeśli chodzi że z serialu to: Mała Luna (z pierwszego sezonu), Normalna Luna i Nightmare Moon A z fandomu to: Woona i Gamer Luna Link do komentarza
KochamChemie Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 1.Luna typu długie nogi normalny korpus....(odcinki w których występuje-{E2 S1}) 2.Luna inny krótkie nogi normalny korpus....(E2 S1) 3.Luna typ NMM 4.Luna typ imitacja NMM...(E4 S1) Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Jeśli chodzi że z serialu to: Mała Luna (z pierwszego sezonu), Normalna Luna i Nightmare Moon A z fandomu to: Woona i Gamer Luna Tak jest, wystarczyły te trzy pierwsze. Skąd się wzięła różowa Księżniczka Luna? Link do komentarza
wiej007 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ta Luna powstała w Castle Creator Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Ta Luna powstała w Castle Creator Tak jest, absolutny rarytas Co Luna nazywa tradycją w S2E4? Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Czy masz na myśli tradycyjny podniesiony głos? Link do komentarza
MacTavish Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Mówienie takim głosem, czyli old Canterlot voice Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Mówienie takim głosem, czyli old Canterlot voice Owszem. Co wywołało taką reakcję u Luny? Link do komentarza
MacTavish Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Chyba czas zobaczyć 2 sezon po raz kolejny bo zapominam XD Czyżby to było po tym, jak Twillight powiedziała jej, że kucyki się jej boją, ponieważ mówi tak donośnym głosem? (serio nie pamietam XD) Link do komentarza
wiej007 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Kiedy Twilight powiedziała (w naszym tłumaczeniu) "Troche ciszej" Link do komentarza
Fragin Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 No to jest w tym momencie: http://www.youtube.com/watch?v=IpiJn4fkh0s&feature=player_detailpage#t=585s jak Twilight zwraca uwagę Lunie o cichszym mówieniu. Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Kiedy Twilight powiedziała (w naszym tłumaczeniu) "Troche ciszej" Tak jest, to ten moment! P92 Ile razy Luna pojawiła się w trzecim sezonie? Mowa o każdym, osobnym ujęciu. Link do komentarza
Fragin Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 To żeś dowalił... strzelmy, że 11 razy. Link do komentarza
Sindri Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Strzelam: 10 razy. Link do komentarza
Sindri Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 To strzelamy dalej: 12. Link do komentarza
Fragin Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Wątpie aby mniej, ale może jedźmy w drugą mańkę - 9. Link do komentarza
MacTavish Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 W dwóch odcinkach A jeśli chodzi o momenty to z 7 ich było (zdjęć nie podam bo w pamięci wszystkich nie mam XD) Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Martwi mnie wasza forma Link do komentarza
Recommended Posts