Fragin Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Soli odwal się od moich proporcji Sądząc po rozmariach obrazków na których pracowałem, to tak zdecydowany nei był że jest wyższa, niż dłuższa.. 1,9:1 ? Link do komentarza
Ralich Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Wydaje mi się, że jest to 1.8:1 Link do komentarza
wiej007 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Jezeli dobrze patrzylem na dany obrazek z ktorego liczylem to bedzie chyba ok 2,3 :1 Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Wyniki w sobotę, do tego czasu możecie jeszcze nadsyłać odpowiedzi, jeden user bardzo się zbliżył... Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 2.2:1? Link do komentarza
wiej007 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 To będzie chyba w przybliżeniu gdzieś z 2.15:1 Link do komentarza
Jake Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Ja wiem że jest podobna do mnie. He he Offtop. Warn. ~ Arjen Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Wydaje mi się, że jest to 1.8:1 Po wielu obliczaniach, właśnie ta odpowiedź wydaje mi się najtrafniejsza. Korzystałem m.in z tego obrazka. TO BYŁO PYTANIE NUMER: 100 Czas na podsumowanie! Panie i Panowie... Z dumą ogłaszam, że zwycięzcą drugiej edycji "Co wiesz o Księżniczce Lunie?" i laureatem statuetki PRINCESS LUNA AWARD jest... ... ... ... FRAGIN!!! Gratulację, oklaski i nagroda dla zdobywcy pierwszego miejsca. Na drugim miejscu z zaledwie jednym punktem mniej, równie wspaniały w Quizie - Wiej007! Pokłony dla niego, walczył do końca. Na najniższym stopniu podium ląduje Atlis. RANKING: 18 punktów - FRAGIN 17 punktów - WIEJ007 5 punktów - ATLIS Co dalej? Sami mi na to odpowiedzcie. Bardzo bym chciał ruszyć z trzecim sezonem quizu, ale powiedzmy sobie szczerze - narazie brak mi materiału, musiałbym już wymyślać tak bzdurne rzeczy, że odpowiedzi nie byłyby nawet w stu procentach pewne, co wprowadziłoby niezdrową atmosferę. Gdyby tylko Luna w obecnym sezonie dostała choć jeden "własny" odcinek... Byłoby cudownie. Tak więc moja obietnica - nowy odcinek o Lunie, nowy sezon quizu! Link do komentarza
wiej007 Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Cóż ja na podobnym obrazku liczyłem ale chyba dlatego że za mocno brałem róg pod uwagę... niestety przegrałem. Tak bywa. Przyjemnie się odpowiadało. Jeśli będzie 3 część quizu o Lunie... ja tam będę. A w międzyczasie... zobaczymy co przyniesie los Link do komentarza
Fragin Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Wow, nagroda chyba aż sobie gdzieś ją wstawię Dzięki za quiz Arjen, świetnie bawiłem się polując na pojawienie sie pytań, poszukując odpowiedzi. Nie było pytania związanego z Węgrami, ale przeżyje No i oczywiście, dzięki innym za wspólną zabawę! Link do komentarza
Atlis Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Nie spodziewałem się że wyląduje w ogóle na podium , może i 3cie miejsce ale jest Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Temat martwy od dłuższego czasu. Zamieszka w archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts