PrinceKeith Napisano Czerwiec 9, 2017 Share Napisano Czerwiec 9, 2017 To ja poproszę! Bo przyda się żarcie w gangu xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Czerwiec 13, 2017 Share Napisano Czerwiec 13, 2017 Skoro nie ma więcej chętnych to okej ta tarta wędruje do @Clockwork Ruby Who. Będziesz miał czym poczęstować gang. Aj:Szkoda że nie było więcej chętnych. Spokojnie Appljack na to każdy głodomór się połaś, albo nie nazywam się Fayer Storm. A ten przysmak to placki z jabłkami posypane cukrem pudrem. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 13, 2017 Share Napisano Czerwiec 13, 2017 O to to ja chcę Babcia mi zawsze takie na święta robi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 (edytowany) Dobra przyznaje się do porażki.Lecz dobrze że przynajmniej jedna osoba się skusiła. Z dość dobrym powodem prawda Appljack. Aj:Co racja to racja nasza babcia Smith zawsze wyjątkowo gotuje. To tak samo jak wasze bo naprawdę was kochają więc pamiętajcie o nich. Więc ktoś może będzie chciał pieczone jabłka. Daje słowo palce lizać. Aj: kto chętny świeżo pieczone jabłka z niespodzianką w środku. Spoiler Dobra zapomniałem powiedzieć kto otrzymuje placki. A tą osobą jest @Chip. Aj:Życzę smacznego Chip. Edytowano Czerwiec 16, 2017 przez Fayer Storm 26 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 No dobra nikt jednak nie lubi pieczonych jabłek. Więc sobie wezmę kilka. A więc może ktoś chce te apetycznie pachnące jabłka w cieście. Spoiler Aj: Szukajcie dobrych powodów by wasz tym obdarować bo naprawdę warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts