Sowenia Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 1. Odzwyczaiłaś się już od tych wszystkich niepotrzebnych czynności podczas wykonywania obowiązków na farmie? 2. Jesteś dumna ze swojej siostry? :3 3. Jeśli nie jabłka to jaki owoc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 O rety jak tutaj dawno nikogo nie było... o jeszcze ktoś tutaj czeka na odpowiedź. Witaj AJ i Uszatko. Jak myślisz Applejack czy Twoja siostra nadaje się do pracy w gospodarstwie, czy widzisz dla niej inne miejsce? Wróćmy na chwilkę do dawnych czasów, gdy przez pewien wypadek dostałaś znaczek Rarity. No więc co sądzisz o tym całym szyciu? Mogłabyś się tym zajmować? No i jeszcze pytanie odnośnie Twojego opiekuna... co o nim sądzisz i, czy według Ciebie dobrze się sprawuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Cześć moja droga Applejack co u ciebie słychać? Dawno nie rozmawialiśmy. 1. Co słychać w Equestrii? 2. Jak spędziłaś wigilię serdeczności? 3. Czy lubisz swoich uczniów? Pozdrawiam cie serdecznie i pozdrów swoją rodzinkę od te mnie. Buziaczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 Ekhem...Cześć Applejack.Jestem nowy w okolicy i trochę pogubiony dlatego jestem bardzo... powiedzmy zdenerwowany. Dobrze,ale dość o tym moim zdenerwowaniu. Przyniosłem jabłka! Własnoręcznie zebrałem. Chciałem ci je dać. Jeśli nie masz nic przeciwko, to chciałem zadać kilka pytań. 0.Co u ciebie?(specjalne) 1.Podobno Celestia i Luna, przechodzą na emerytur, wyznaczając Twilight z wami za zastępstwo. Co o tym myślisz? 2.Czy Rainbow opowiedziała ci jak było na ostatniej wycieczce w Appleloozie? 3.Dodatkowo czy ci mówiła coś o niej nowym przyjacielu- Quibble Pantsie? 4.Czy pamiętasz jakąś przypałową sytuacje która ci się przydarzyła ostanio? 5.Niepokoi cię ostatnie przybycie Sombry? Na waszych oczach przecież zniknął.Ciekawe... I tak dla ciekawostki mnie nie było w Canterlocie ani w Ponyville podczas ataków. Na wczasach byłem o ironio w Appleloozie.Kuzyn i te sprawy. Wracając: 6.Czy zauważyłaś jakąś zmianę w Starlight? W sensie wydaje mi się bardziej pewna, odważna, spokojna...bardzej niż z problemami na początku. 7.Czy zgodzisz się z tym co ci powiem teraz: Przyjaciele są integralną częścią rodziny w tym samym stopniu co posiadania kuzyna w twoim przypadku? O rany sorry za zajęcie ci tyle czasu,czasami jak się rozkręcę to nie mogę przestać gadać.Niektórzy mówią,że to choroba.Jak sądzę że dar. A bym zapomniał mam na imię C. J Sparkle. Nazwisko jest zbieżne.Dochodzi do sytuacji w których się mnie pytają o pokrewieństwo z Twilight. Trochę śmieszne. Znowu to zrobiłem dzięki za poświęcenie mi chwili czasu. Pozdrowienia serdeczne dla Ciebie i twojej rodziny. Do zobaczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 14, 2020 Share Napisano Maj 14, 2020 Witam cię AJ co u ciebie słychać. Jestem nowy Krystian Jurek się nazywam, lubię muzykę słuchać a bardzo to disco polo słuchać. Też jestem farmerem nie ma to jak farma dużo robót i tak dalej też mam. Jabłka i sat i mnie się wydaje że się będziemy dobrze dogadywać. I jestem niepełnosprawny. Będę zadowolony jak mi odpiszesz pozdrawiam cię Krystian najlepszy fan AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts