Sowenia Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Jakiś czas temu znalazłam grę na deviantArcie, która po dziś dzień ogromnie mi się podoba i spędzam przy niej wiele czasu. Mowa tutaj o Canterlot Siege. Z czym to się je? O ile się nie mylę to gra z rodzaju Tower Defence. Mamy drogę, którą co jakiś czas przechodzą fale (w tym wypadku) kucyków. Naszym zadaniem jest stawianie wież (w tym wypadku postaci z serialu), które będą musiały zniszczyć fale nim dotrą do końca drogi. Ot i tyle. Spoiler Powstały tego 4 części, z czego trzecia najbardziej przypadła mi do gustu. Daję wam więc link do Canterlot Siege 3. No i cóż. Zapraszam do wypróbowania, grania...i dyskusji 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Przeszedłem wszystkie części, wszystkie etapy bez straty ani jednego punktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 21, 2016 Autor Share Napisano Listopad 21, 2016 Ja przeszłam jedynkę bez utraty punktu, w dwójkę już mi się nie chciało, a w trójce na razie jedną mapę zrobiłam na gwiazdkę, ale niestety zjebałam, bo nie zapisałam sobie kodu i się zresetowało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 22, 2016 Autor Share Napisano Listopad 22, 2016 3 godziny temu Zirathel napisał: Suuuuper Miałem iść spać A teraz w to gram Nie ma za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DemonRat Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Tower Defence? Dawno nie grałam w gry tego typu... Nie jestem dobra w grach tego typu (dlatego tak rzadko gram ), ale myślę, że spróbuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 22, 2016 Autor Share Napisano Listopad 22, 2016 (edytowany) @DemonRat Ja nie jestem dobra w żadne gry, a nerdzę całymi dniami i nocami Edit.: Nie no, nie dosłownie. Ale gram dość często w różne gatunki i niespecjalnie się przejmuję tym, że mi nie idzie. Edytowano Listopad 22, 2016 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 O ile nic nie zostało zmienione, to pierwsza część jest trochę źle zbalansowana i RD jest OP. Dobrze jest ją ustawić tak by robiła huragan wzdłuż drogi i wtedy będzie ładnie kosić. Podobnie zresztą Octavia w bodajże drugiej części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 22, 2016 Autor Share Napisano Listopad 22, 2016 37 minuty temu fallout152 napisał: O ile nic nie zostało zmienione, to pierwsza część jest trochę źle zbalansowana i RD jest OP. Dobrze jest ją ustawić tak by robiła huragan wzdłuż drogi i wtedy będzie ładnie kosić. Podobnie zresztą Octavia w bodajże drugiej części. To się zgadza. Ja w jedynce używałam prawie samych RD, kilka Pinkie i kilka Fluttershy i na tym koniec, wszystko skoszone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 Przepraszam za odkopywanie trupa, ale Futzi01, twórca Canterlot Siege niedawno usunął swoje konto i prawdopodobnie odszedł z fandomu. Szukanie jego gier po necie często daje wyniki w postaci niezaktualizowanych wersji o ubogim gameplayu. Na DA powstał reupload twórczości Futzi01'a i zainteresowanych Canterlot Siege odsyłam tylko tam. http://futzi01-reupload.deviantart.com/gallery/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts