Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Hejt Co cię ugryzło Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Jak coś jest np. Lunarne to jak to napisać tylko tyle, że o Twi Twilightańskie? Twilightyńskie ? Twilightarne? Tłajlaśne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Bo Zirciu czeka na skarpetke od ciebie To Zirciu poczeka bo to za ładnie pachnie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Jak coś jest np. Lunarne to jak to napisać tylko tyle, że o Twi Twilightańskie? Twilightyńskie ? Twilightarne? proponuje określenie: lawendowe (czy jak tam ten kolor jej sierści się nazywa) lub jakbym ja wolał: #c79dd7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Co cię ugryzło Tłajlaśne Nikt się niespodziewa Tłajtaśnej Inkwizycji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 2 minuty temu Zirathel napisał: Bo Zirciu czeka na skarpetke od ciebie faj nie wiedzieć ze jest na forume gość co pierze innym skarpetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: faj nie wiedzieć ze jest na forume gość co pierze innym skarpetki Jasne pierze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nie bój się Zirciu ma oryginalny zapach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 no co jest? rzeknijcie coś Tłajlaśnego/lawendowego .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 7 minut temu Chip napisał: ko jeszcze powie coś fajnego o Twi? Spoiler Nadszedł czas wielkiej chwały chwila Panią Słońca rozpiera duma bo co jest piękniejszego gdy Uczeń prześcignie swego Mistrza ? Teraz Ona rozpościera swój własny blask Słońce przy niej na klęczkach zaś Księżyc kłania się w pas Bowiem wspaniały jest Zmierzchu Blask Nastała nowa era Niech raduje się Equestria Przyjaźń zajrzy w każdy zakątek królestwa zalśnią na tle nieba jej potężne purpurowe skrzydła zabłyśnie Zmierzchu Iskra zmiękczy ona twarde serca Nienawiść się nie schowa Zniknie wszelka zwada gdy ostatnie promienie słońca dotkną nieba Zanim zacznie się wędrówka Isila Ukaże się na firmamencie sześcioramienna fioletowa gwiazda Oto znak jej uroczystego panowania lecz nie będzie rządzić sama bo czym jest Rex Amica bez przyjaciela dlatego u jej boku zasiadać będzie jej przyjazna rada na tronach z klejnotów i białego kamienia przy stole niczym z legendy króla Artura Zbierze się przyjaciół dzielna siódemka Gloria Rex Amica Felix Equestria ! Benedictus Concordia !! Niech żyje przybrana siostra Krystałowego Serca Oborńcy Niech Uczciwość będzie w każdej jej decyzji Niech Śmiech zawsze na jej twarzy gości Niech skromnym nie odmówi Hojności i swym poddanym okaże morze Dobroci a nade wszystko Lojalnie wypełnia swoje obowiązki bowiem w jej kopytach tkwi teraz los kraju by trwał w Blasku jej cudnego Zmierzchu Gloria Rex Amica niech jaśnieje na wieki jej granatowa grzywa niech bystre pozostaną jej ciemnofioletowe oczęta a umysł pozostał ostry niczym brzytwa Bowiem właśnie będąc sobą zdobyła na zawsze przyjaźń moją i stała się mi najdroższą gwiazdą w Zmierzchu pięknie błyszczącą coś Takeigo o Twi może być ? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: no co jest? rzeknijcie coś Tłajlaśnego/lawendowego .... Tłajlajd is hard Tłajlajd is kul I teaching Tłajlajt She teaching meeeee!!! Pozdrawiam tych co rozumieją reszta niech idzie gadać z Celestią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: Ukryj zawartość Nadszedł czas wielkiej chwały chwila Panią Słońca rozpiera duma bo co jest piękniejszego gdy Uczeń prześcignie swego Mistrza ? Teraz Ona rozpościera swój własny blask Słońce przy niej na klęczkach zaś Księżyc kłania się w pas Bowiem wspaniały jest Zmierzchu Blask Nastała nowa era Niech raduje się Equestria Przyjaźń zajrzy w każdy zakątek królestwa zalśnią na tle nieba jej potężne purpurowe skrzydła zabłyśnie Zmierzchu Iskra zmiękczy ona twarde serca Nienawiść się nie schowa Zniknie wszelka zwada gdy ostatnie promienie słońca dotkną nieba Zanim zacznie się wędrówka Isila Ukaże się na firmamencie sześcioramienna fioletowa gwiazda Oto znak jej uroczystego panowania lecz nie będzie rządzić sama bo czym jest Rex Amica bez przyjaciela dlatego u jej boku zasiadać będzie jej przyjazna rada na tronach z klejnotów i białego kamienia przy stole niczym z legendy króla Artura Zbierze się przyjaciół dzielna siódemka Gloria Rex Amica Felix Equestria ! Benedictus Concordia !! Niech żyje przybrana siostra Krystałowego Serca Oborńcy Niech Uczciwość będzie w każdej jej decyzji Niech Śmiech zawsze na jej twarzy gości Niech skromnym nie odmówi Hojności i swym poddanym okaże morze Dobroci a nade wszystko Lojalnie wypełnia swoje obowiązki bowiem w jej kopytach tkwi teraz los kraju by trwał w Blasku jej cudnego Zmierzchu Gloria Rex Amica niech jaśnieje na wieki jej granatowa grzywa niech bystre pozostaną jej ciemnofioletowe oczęta a umysł pozostał ostry niczym brzytwa Bowiem właśnie będąc sobą zdobyła na zawsze przyjaźń moją i stała się mi najdroższą gwiazdą w Zmierzchu pięknie błyszczącą coś Takeigo o Twi może być ? Byłoby pięknie ale bez wzmianki o Celestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 @Zirathel ładna sygna, ale i tak moja smutna Twi lepsziejsza jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: A mogę z Luną? Z Luną to trzeba zasłużyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: A mogę z Luną? hm w sumie to nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Dzięki Ja zasłużyłem No dobrze ty możesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 A chce ktoś wierszyk o Lulusi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Luna już biegne heh... tak biegnie że skarpety pogubiła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: A chce ktoś wierszyk o Lulusi A masz o jej skarpetkach? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ona tylko mi daje skarpetki Tak ci się tylko wydaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Wgl to zaczyna mnie w jakimś stopniu przerażać to forum w nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Zirathel napisał: Noc piękna jest Skarpetki też Dobra idę poszukać ci tej skarpetki bo mnie zaciukasz swoimi mocami Edytowano Grudzień 31, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: I Luna też A Twi najpiękniejsza jest na świecie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: A Luna we wszechświecie A Twi w całym uniwersum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Twilight najpiękniejsza, najs...., naj, naj i wszystko naj. I bez gadania! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 5 minut temu Zirathel napisał: Ja chce! Spoiler Usiądźcie posłuchajcie bajki o kucyku co Noc wziął na swe barki ten Kucyk trudzi się niezmiernie abyście wy moi kochani mogli spać spokojnie Bowiem w ciemności Nocy czyha wiele strasznych Mocy Dlatego Ona pełni Wartę Gotów ochronić królestwo jej sercu tak drogie Niczym Cień kroczy między Snami By pomóc nam zmierzyć się z naszymi obawami Gwiazdy i księżyc trzyma swymi kopytami Luna - Klacz Nocy Srebrzysta Pani Chroni nas od złej Mocy Choć sama Zła kiedyś zasmakowała to jednak została z niego oczyszczona jednak zanim ta chwila nastąpiła Wiele od swych koszmarów wycierpiała Lecz to daje jej siłę By obronić Equestrię Nie lękaj się zatem Mroku kucyku bo Ona zawsze jest u twego boku Choć bystry wzrok nigdy jej nie wyłapie to Ten kto ma serce marzeń pełne temu przeznaczone z nią spotkanie Ona bowiem, takich bardzo miłuje Jej słucha się Sen a Koszmar się lęka Podąża za nią Srebna Łuna która, każdy cień poskramia a Serca radością wypełnia Luna - Klacz Nocy Srebra Pani O ciele koloru lapsis lazuli O włosach błyszczących niczym najjaśniejsze gwiazdy Krąży zawsze gdy Słońce zajdzie by Księżyc nie spóźnił się w rozkładzie a na Niebie zapłonęły gwiazdki Taki już jej los, małe źrebaki A wam pora już zasnąć bo to koniec bajki zamknijcie więc oczy, weźcie swe maskotki i zapadnijcie w Sen tak Lunie milutki 6 minut temu Maffle Fluff napisał: A masz o jej skarpetkach? :3 Niet 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts