Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: No bo ja jestem zjebany i trzeba z tym żyć Ojej używasz takich nieładnych słów brrr STRACH SIĘ BAĆ jak można! No po prostu nie rozumiem jak czemeu dlaczego co się dziej z tobą Zirciu! Jak można używać "No bo" Ohh nie zaraz zemdleję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 O zgrooozoo ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: O nie Zepsułem go Wyślij mi jakieś ładne skarpetki ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: A z Luną mogą być? byleby bez Celestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 czyli ja jestem juz zbędny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: czyli ja jestem juz zbędny Nie, a kto mi z Twajliłajli wyśle ? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Spoiler Bella Twilight a kto by był Bestią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: Ukryj zawartość Bella Twilight a kto by był Bestią puszysta Twi :* Mogę być nawet jej podnóżkiem ^^ 4 minuty temu Zirathel napisał: Nie wiem jak dać spoiler na telefonie Tego już nie wysyłałeś? Co nie zmienia faktu, że i tak zajedwabiście "kawaii" Edytowano Grudzień 31, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Możliwe Nie pamiętam To co coś jeszcze? Bo ja idę spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 śliczne skarpetki;) Spoiler chodź moja mala gwiazdko zmrok zapada szybko za oknem już huka sówka błyszczą już świetlików światełka ślini srebrzysta łuna zaś wszytko otula biała pierzynka co wyszła spod twego kopytka wsłuchaj się w moje słowa pora byś w zamknęła oczka i w krainę snów się udała niech śnieżna pierzynka cię otula Nie obawiaj się snu moja mała gdyż na jego straży stoi twa przyjaciółka Luna Nie najdzie cię żadna Mara Gdyż ja będę przy tobie czuwała byś słodkie sny miała Śnieżna pierzynka cię już otula Gwiazdko moja mała Jesteś mi tak bliska bo mimo iż twe oczy zasłoniła mgła to widziałaś piękno gwiezdnego widowiska Bo w twej pierzynce lśni każda Gwiazda śnieżnych gwiazd pierzynka mnie otula śnij ze mną Snowdrop moja Twa pierzynka niech nas otula aż do białego rana 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 heh a wiesz kto to Snowdrop co Zirciu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 i nadal ci sie to podooba nie sądzilem że ktoś lubi snowdrop oprocz mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Ja też ja lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 (edytowany) Wiem to bywa rozczulające ale jednocześnie jej determinacja jest inspiracją by walczyć omarzeniabo gdy trafi się na odpowiednich ludzi to ograniczenia nie mają znaczenia mam jeszcze wierszyk o Nyx Edytowano Grudzień 31, 2016 przez Pietja Bogdanowicz Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Spoiler Tirek Grrrr Twili: Wracaj tam gdzie twoje miejsce Płomieniu z Tartaru Tirek "ryczy" Twili : Nie Przejdziesz !!! ok idę spcać bo luisa wzywa mnie do swej Krainy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 1, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2017 Miłych pogaduch~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Dziękować, co tam u was? co robicie? Ja pykam sobie obecnie w WT ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Chora :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 A ja jutro do szkoły, ale zasnąć nie mogę i znając życie zasnę koło 4/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Też jutro przeżyję powrót do trudów dnia codziennego, jupii Przynajmniej od paru dni mam dobry humor i w zasadzie uważam ten początek roku za umiarkowanie dobry, więc generalnie gra i buczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Bo tylko o Twi byś myślał I o jej skarpetkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Bo tylko o Twi byś myślał Ty już lepiej nic więcej nie mów o Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Ja dzisiaj pół dnia przespałem, ale cóż. Jutro na szczęście mam wolne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Nie tylko o jej Jej szaliczek też jest cudny Ja? Tylko Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 18 minut temu Zirathel napisał: Dobrze, przepraszam Chyba, że chcesz pochwalić jej skarpetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts