Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Witaj @Maffle Fluff. Powiesz coś miłego o Twi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) Witaj @Chip. Powiesz coś miłego o Twi? Spoiler Book queen book queen she's finally here! Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Witaj @Chip. Powiesz coś miłego o Twi? Sama moja obecność już wystarczająco zachwala ją w niebogłosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Chip napisał: Sama moja obecność już wystarczająco zachwala ją w niebogłosy Nie przeceniaj się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Obecność was obojga ją zachwala A twoja wręcz przeciwnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Rozumiem że mam stąd iść? Nie bylebyś Celesti nie wywyższał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Nie bylebyś Celesti nie wywyższał spoko, do Celki nic nie mam. Przy mnie nie należy tylko wspominać o jednej postaci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Chip napisał: spoko, do Celki nic nie mam. Przy mnie nie należy tylko wspominać o jednej postaci... Celka gorsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Nie bylebyś Celesti nie wywyższał Co jak co, ale proszenie lunarnego by nie wywyższał Celki jest raczej zbędne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Wolę Lune Chip cię zmieni w chwaścik ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Celka gorsza nie ma nic gorszego i gorszej zarazy jak ten którego imienia nie wypowiem/napiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Reedman_PL napisał: Co jak co, ale proszenie lunarnego by nie wywyższał Celki jest raczej zbędne Taki on Lunarny, a jak przychodzi co do czego to Celki skarpetki ogląda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Taki on Lunarny, a jak przychodzi co do czego to Celki skarpetki ogląda... Dobrze że nie banany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Taki on Lunarny, a jak przychodzi co do czego to Celki skarpetki ogląda... to już wiemy która z pośród sióstr nosi portki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Powiedziałem tylko że art jest ładny ;-; Przyznajesz się jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 @Zirathel już jest cisteczkowym potworem i nie chce mi się kogokolwiek w cokolwiek zamieniać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Moja lunarność jest niepodważalna Podobnie jak moja Tłajlaśność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Chip napisał: Podobnie jak moja Tłajlaśność O mojej nie muszę wspominać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 13 minuty temu Maffle Fluff napisał: Taki on Lunarny, a jak przychodzi co do czego to Celki skarpetki ogląda... Ale tylko w nocy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 6 minut temu Zirathel napisał: Po prostu lubię ładne arty ;-; Ale jestem Lunarny, zawsze Oficjalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nieoficjalnie również Papatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nie Ty to tam idź Celestie rysować na plocie Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Nie umiem rysować A jakbym umiał to rysowałbym Lune Luna na Lunie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 2 minuty temu Maffle Fluff napisał: Luna na Lunie? Luny nigdy za wiele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Reedman_PL napisał: Luny nigdy za wiele Twi, Twi nigdy za wiele 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts