War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Wiem o co chodzi ^w^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 1 minutę temu PervKapitan napisał: A ja muszę napisać pracę o cyckach pucyków, bo inaczej nie będę mogła zdawać egzaminu :c Clop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Clop, clop, clop, ihaha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Jaskier pisał poematy o cyckach. Ty napiszesz pracę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Ale on nie pisał o cyckach swojego Pegaza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Jesteś stałym członkiem Nocnego Makri. Nic dziwnego, że zainteresowania masz podobne do niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 A Ty piszesz o cyckach swojego pegaza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 (edytowany) Czytając tylko wybrane słowa mogę wyczytać że jestem członkiem Makri i nie wiem jak się z tym czuć. A może to koleś który mi kazał to napisać chce czytać o cyckach Żonkilka? Ale on jest ogierem 1 minutę temu GoForMagnez napisał: A Ty piszesz o cyckach swojego pegaza? Ja mam Żonkilka, nie Pegaza :c a Żonkilek ma siusiaczka :c Edytowano Luty 3, 2017 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Ta dyskusja powoli przybiera niebezpieczny obrót Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Czemu? Rozmawiamy o konikach na forum o kolorowych konikach :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Nie wiem kto to, wiem tylko że żonkill to morderca żony taki kwiatek ale jak ma siusiaczka to mnie nie interesuje :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Te quiero puta, cabrones Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Ej no co tak cicho, bana przez was jeszcze dostanę xDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Ja nie wiem czemu cicho siedzą :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Bo nikogo tu nie ma? No i nie gadam w guacamole, przestałem rozumieć cokolwiek w tym języku jakieś 6 lat temu. Nie ma dzie hycić wątku ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 To zacznij swój. Ja np teraz robie kupe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Kupa. W tym temacie pojawiają się coraz ciekawsze wątki. Nigdy nie jadłam guacamole swoją drogą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Mój? Czuję się wystarczająco dobrze odpowiadając innym i nie mówiąc nic swojego bo nie ma o czym mówić XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 To powiedz mi jak smakuje guacamole. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Zjadłabym sushi albo pierogi ;_; ale bardziej sushi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Zjadłabym sushi albo pierogi ;_; ale bardziej sushi Ja dzisiaj jadłam sushi. Mama mi w Lidlu kipiła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Jest robione na awokado więc smakuje jak mdłe,zielone, rozwodnione coś z dodatkiem ziemi i ziemniaka. Ma też limonkę i sól, pewnie po to by zabić smak zielonej kupy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 ....wolę sos serowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Mam fajną miejscówę na suszi, jak tam jestem to mógłbym zabić za dodatkową porcję ich smakołyków. Ale drogo jak na studenckie standardy D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 To kupuj w Lidlu. Sushi mają tam pyszne, a kosztuje tylko 10zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts