Jump to content

osu!

Nister
 Share

Recommended Posts

Zapraszam was wszystkich do gry w osu! ja mam lvl 27 ciągle zmieniający się i gram hardy/normale rzadko insane i nie zniechęcajcie się gdy będzie za szybkie bo to tylko tak z początku ^^ Przykładowe video (Polak gra)[insane]

Jakieś pytania można mi zadawać na osu lub forumowym PW albo oczywiście w temacie. Resztę zasad poznacie w samouczku, mapy trzeba pobierać nicki można pisać tutaj a ja dodam je do listy. Edited by Nister

Nister a w jaki sposób mialbys mnie uczyc? :D Próbuję teraz "zmasterować" BBBFF i cienko mi idzie, jestem na 700 pozycji xD Ale powoli do przodu. W ogole wlasnie zauwazylem ze w top 6 tej piosenki jest misiek200m ._. Skubaniec, muszę go wyprzedzić, brb ^^

Nah, ja nawet BBBFF nie mogę przejść na easy bezbłędnie. Nie widzę siebie w tej grze :D Poza tym myszka mnie irytuje, czasami mam tak że kursor mi sam wędruje po ekranie mimo iż jej nie dotykam, a w tej grze okazało się to tak zwanym "pain in the ass" ;d

Nah, ja nawet BBBFF nie mogę przejść na easy bezbłędnie. Nie widzę siebie w tej grze :D Poza tym myszka mnie irytuje, czasami mam tak że kursor mi sam wędruje po ekranie mimo iż jej nie dotykam, a w tej grze okazało się to tak zwanym "pain in the ass" ;d

Troche praktyki i hard każdy ogarnąć moze :)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

Miśkowaty, Y U SO GOOD AT THIS GAME?! ლ(ಠ益ಠლ) Nie wiem, ja widocznie jestem jakimś wyjątkowym noobem, bo nie moge skończyć głupiego BBBFF na easy bez pomyłki :D

Też nie mogę przejść Easy bez pomyłki. Za wolne :rainderp:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=HovlXAlWrJA

Próbował ktoś to przejść? :rainderp:

Od Audiosurfa lepszy jest Beat Hazard :D Totalna sieczka :rainderp:

Beat Hazard to jedna z moich ulubionych gier :P Nagrałem nawet kilka filmików na poziomie Suicidal :3 Tutaj jeden z nich:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IoxMt1Q_Jik

Niestety efekty wizualne [tak to sie zwie?] mialem niskie, bo przy nagrywaniu mój PC nie wytrzymywał :D

Powoli! Panie kapitanie OT na horyzoncie! :D To ja mam pytanie z innej beczki - na jakim skinie gracie w Osu? Mnie osobiście irytują dymki pojawiające się po.. hmm... zbiciu(?) kółek. Gram na skinie złożonym z kilku innych. ^^ Przezroczyste kółka, brak dymków, (tylko mały napis 100) czerwony kursor i trochę kucyków. ;D

Powoli! Panie kapitanie OT na horyzoncie! :D

To ja mam pytanie z innej beczki - na jakim skinie gracie w Osu? Mnie osobiście irytują dymki pojawiające się po.. hmm... zbiciu(?) kółek. Gram na skinie złożonym z kilku innych. ^^ Przezroczyste kółka, brak dymków, (tylko mały napis 100) czerwony kursor i trochę kucyków. ;D

Ja jestem leniem to używam Łajt Łółv 1.4 bo ma fajny... celownik? i nie ma dymków, a więcej mi nie potrzeba :P Jak mi się będzie chciało to zmienię sobie tylko section pass na jakiś kucykowy :3