Grom Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 (edytowany) Ruszyły zapisy na punkty programu naszego kujawsko-pomorskiego konwentu Bykon. W tym roku ponownie powstaje osobny blok MLP, a z mojej wiedzy o tym, jak wyglądała sala w zeszłym roku (pierwsza zaczęta, ostatnia zakończona, największa doza zabawy w porównaniu do innych sal), zapraszam wszystkich serdecznie do uczestnictwa w tym konwencie, jak i do zgłaszania atrakcji, by ponownie dział MLP lśnił ponad wszystkie inne. Może nie jest to stricte konwent MLP, ale kładzie dostateczny nacisk na rozbudowę w ten fandom by odpowiednia reklama pojawiła się w tym dziale. Serdecznie zapraszam. http://www.bykon.pl/ Edytowano Styczeń 24, 2017 przez Grom 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 (edytowany) Mały odkop. Konwent już w przyszły weekend. Kto z forume się wybiera? Edytowano Luty 26, 2017 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlocz Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Ja na pewno będę na Bykonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Będę, jestem nawet prelegentem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 2 godziny temu Wonsz napisał: Będę, jestem nawet prelegentem. Szkoda, że nie dam rady się zjawić :( taki potężny grafik MLP, a ja po prostu za późno się zacząłem zastanawiać i kupa :( Niby po drodze do Twimeeta, ale daty tak odstają, że ani się nie opłaca dwa razy jechać taki kawał, ani zostać tyle czasu potem w Gdańsku :( Cóż, Bykon niby co roku jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Będę i nawet prelekcję zrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlocz Napisano Marzec 2, 2017 Share Napisano Marzec 2, 2017 27.02.2017 at 13:41 Wonsz napisał: Będę, jestem nawet prelegentem. Jak nazywa się ta prelekcja? 28.02.2017 at 19:50 Sun napisał: Będę i nawet prelekcję zrobię. To samo pytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Marzec 2, 2017 Share Napisano Marzec 2, 2017 3 minuty temu Wlocz napisał: Jak nazywa się ta prelekcja? Bodajże o nowoczesnej broni w Equestrii czy jakoś tak. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 2, 2017 Share Napisano Marzec 2, 2017 Ja się zastanawiam, bo Poznań nieco daleko... A jeszcze planu atrakcji niema. Niby jeszcze czas jest Wie ktoś może, czy jest podział cenowy na każdy dzień i jak to wygląda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Marzec 2, 2017 Share Napisano Marzec 2, 2017 34 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: Ja się zastanawiam, bo Poznań nieco daleko... A jeszcze planu atrakcji niema. Niby jeszcze czas jest Wie ktoś może, czy jest podział cenowy na każdy dzień i jak to wygląda? Accu, top bykon, nie pyrkon. A panelu an pyrkon szybko nie będzie. a bilety drogie. Chyba 6 czy 8 dych za 3 dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 2, 2017 Share Napisano Marzec 2, 2017 3 minuty temu Sun napisał: Accu, top bykon, nie pyrkon. A panelu an pyrkon szybko nie będzie. a bilety drogie. Chyba 6 czy 8 dych za 3 dni Ku.... Sorka, pomyliłem konwenty, tak z rozpędu Sorka :( Na Bykonie niestety, ale nie dam rady :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 I jak tam wrażenia po bykonie? Mi się bardzo podobało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 Nagrał ktoś kucze panele? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się