Gość Ziemowit Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Witajcie! Na pewno oglądaliście, któryś odcinek MLP, gdzie w roli głównej była Applejack. Który z nich najbardziej przypadł do gustu, dzięki któremu odcinkowi tak bardzo polubiliście wiejską klacz? Ja najbardziej polubiłem postać klaczki w odcinku Where the Appelies (Niewinne Kłamstwa). Historia kłamiącej AJ w dzieciństwie przypadła do gustu. No i jej pozytywna zmiana na szczerego do bólu kuca. Pokazana zmiana w serialu była ciekawym pomysłem twórców i w sumie dzięki temu odcinkowi jeszcze mocniej polubiłem charakter Applejack. A wam, który odcinek z Applejack najbardziej przypadł do gustu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Najlepszy odcinek z AJ to taki w którym słońce zachodzi i niebo staje się pomarańczowe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Nie wiem który najbardziej, ale chyba "The Super Speedy Cider Squeezy 6000". Jednak trudno wybrać jeden konkretny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Viva Las Pegasus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Odcinek dziewczyński wieczór i impas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claire Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Ciężko stwierdzić, ale jeżeli już miałabym wybierać to w pierwszej trójce byłyby: "The Last Roundup", "Spike at Your Service" i "Leap of Faith". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 (edytowany) Moje ulubione odcinki z udzialem AJ to: - Proste Życie - Dziewczeński Wieczór - Wspólne Święta - Superszybki Wyciskacz Soku 6000 Niby moglbym wymienic wszystkie w ktorych wystapila, ale do tych trzech najczsciej wracam. W przypadku pierwszych dwoch jednym z powodów jest to iz mamy do czynienia również z Rarity, a ją strasznie lubie. W przypadku Wspólnych Świąt podobal mi sie smutny moment, kiedy AJ narobiła bardachy. No, i była też Pinkie, a ona jest spoko. Edytowałem żeby dodać jeszcze czwartą pozycję do listy - Superszybki Wyciskacz Soku 6000. Również zawiera smutny moment, przy czym przez większość odcinka można się uśmiać. Piosenka jest spoko, oraz Flim i Flam mają swój bajerancki debiut. Edytowano Luty 7, 2018 przez ByczekPazerny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 (edytowany) A to moje ulubione odcinki z Applejack: -Sezon na Jabłka -Ostatnia Gonitwa* -Zgniłe Jabłko -Pinkie Apple Pie -Proste Życie -Rozterki Apple Bloom* -Kuce w Wielkim Mieście -Wolny dzień Applejack* -Doskonała Para Edytowano Luty 7, 2018 przez Jakubas18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts