Rapid Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Właśnie teraz ToxicMasterUzi napisał: Ale te kółka trzeba jeszcze wymiarowe zrobić prawda? Można robić na oko, zależnie od wielkości rysowanego poniacza. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 23 minuty temu Rapid napisał: Można robić na oko, zależnie od wielkości rysowanego poniacza. Na oko wyjdzie będzie wyglądał przecież krzywo : / 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Właśnie teraz ToxicMasterUzi napisał: Na oko wyjdzie będzie wyglądał przecież krzywo : / Ważne aby koło nie było krzywe, jak koła będą równe to połowa sukcesu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 16, 2017 Autor Share Napisano Marzec 16, 2017 3 godziny temu Rapid napisał: Pomagają zrobić "idealnie" okrągłą głowę i resztę ciała. Thx. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 W końcu ruszyłem odwłok i coś narysowałem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 (edytowany) Zajebiste , tylko u Discorda to Pegazie skrzydło dziwne, nic poza tym Edytowano Marzec 21, 2017 przez ToxicMasterUzi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 @ToxicMasterUzi Thx, szkrzydło od szkicu dziwnie wyglądało. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Właśnie teraz BeckerProPl (official) napisał: @ToxicMasterUzi Thx, szkrzydło od szkicu dziwnie wyglądało. Bo skrzydła jest ciężko rysować przynajmniej dla mnie bo trochę wcześniej rysowałem, ale to rzuciłem : / 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 @ToxicMasterUzi Pokażesz jakąś swą prace?. Czmu rzuciłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 2 minuty temu BeckerProPl (official) napisał: @ToxicMasterUzi Pokażesz jakąś swą prace?. Czmu rzuciłeś? Na kompie rysowałem, ale chyba dam radę na tablecie znaleźć, gdzieś je umieszczał em A rzuciłem bo raczej się nie nauczę, a nawet jak tak to lata nauki : ( 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 3 minuty temu ToxicMasterUzi napisał: A rzuciłem bo raczej się nie nauczę, a nawet jak tak to lata nauki : ( No niestety żeby ładnie rysować trzeba ćwiczy. Ogółem rysianie rzuciłem trzy razy i jak dotej pory zakażdym razem powruciłem. Dlamnie nie ma dnia bez chciaż jednego rysunku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Nie znalazłem tego co na kompie robiłem, w sumie to dobrze Na czym się wzorujesz jak rysujesz? Pokaż bo może czasami na kartce będę rysował, bo ciągle w domu siedzę i się ku...wsko nudzę : / 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 @ToxicMasterUzi Wzoruje się na rysunkach z internetu. Wpisuje szkice czy coś i szukam jakiegoś fajnego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Tež tak na kompie robiłem xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Spoiler Spoiler Spoiler Zamiast przerysowywać na chama cudze rysunki (co jest bardzo niemile widziane, swoją drogą) - naucz się, jak rysować samemu. W spoilerach masz rycinę z podstawami końskiej anatomii (stawy, niektóre kości), szkic kucyka (rozmieszczenie kółek formujących ciało) i szkic kucowego pyska "po mojemu". Wpisz też w Google "MLP pony drawing tutorial", powinno ci trochę wyskoczyć - celuj w pierwszej kolejności w konie serialowe, a własnym stylem baw się, gdy zrozumiesz proporcje i anatomię. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 21 minut temu Ylthin Maruda napisał: Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Zamiast przerysowywać na chama cudze rysunki (co jest bardzo niemile widziane, swoją drogą) - naucz się, jak rysować samemu. W spoilerach masz rycinę z podstawami końskiej anatomii (stawy, niektóre kości), szkic kucyka (rozmieszczenie kółek formujących ciało) i szkic kucowego pyska "po mojemu". Wpisz też w Google "MLP pony drawing tutorial", powinno ci trochę wyskoczyć - celuj w pierwszej kolejności w konie serialowe, a własnym stylem baw się, gdy zrozumiesz proporcje i anatomię. Dlatego zrezygnowałem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 (edytowany) godzinę temu Ylthin Maruda napisał: Ukryj zawartość Ukryj zawartość Ukryj zawartość Zamiast przerysowywać na chama cudze rysunki (co jest bardzo niemile widziane, swoją drogą) - naucz się, jak rysować samemu. W spoilerach masz rycinę z podstawami końskiej anatomii (stawy, niektóre kości), szkic kucyka (rozmieszczenie kółek formujących ciało) i szkic kucowego pyska "po mojemu". Wpisz też w Google "MLP pony drawing tutorial", powinno ci trochę wyskoczyć - celuj w pierwszej kolejności w konie serialowe, a własnym stylem baw się, gdy zrozumiesz proporcje i anatomię. Dobrze, dzięki za rady. (Przerysowywałem tylko rysunki z mlp bo od niedawna dopiero zaczołem je rysować). Edytowano Marzec 21, 2017 przez BeckerProPl (official) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 Tja wstawiam tu kolejnego kuca. Moze lepszy niz poprzednie, wy oceniajcie. Grzywa i kopyta, tylnie ucho i piers mi nie wyszły. JesteJestem ak leniwy ze nawet linii pomocniczych niewymazalem. Nach, kiedyś się zmaże. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 (edytowany) I przez te "pomocnicze kółka" tułów jest taki cienki, bo reszta świetnie wyszła jak dla mnie Dlaczego taki tułów wyszedł? Pytam się bo nie wiem poważnie : / Zaraz chyba wiem? Bo na tych rysunkach co podesłał Rapid tylnie koło jest większe niż przednie,a u chorych jest odwrotnie i dlatego tułów jest cienki, przynajmniej tak mi się wydaje hmmmm Edytowano Marzec 21, 2017 przez ToxicMasterUzi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 24 minuty temu ToxicMasterUzi napisał: I przez te "pomocnicze kółka" tułów jest taki cienki, bo reszta świetnie wyszła jak dla mnie Dlaczego taki tułów wyszedł? Pytam się bo nie wiem poważnie : / Zaraz chyba wiem? Bo na tych rysunkach co podesłał Rapid tylnie koło jest większe niż przednie,a u chorych jest odwrotnie i dlatego tułów jest cienki, przynajmniej tak mi się wydaje hmmmm Tułów jest cięki bo ten kucyk ma anemie. Ta cienkość pyła planowana 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 5 minut temu BeckerProPl (official) napisał: Tułów jest cięki bo ten kucyk ma anemie. Ta cienkość pyła planowana Tak oczywiście 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 3 minuty temu ToxicMasterUzi napisał: Tak oczywiście Ukryj zawartość No przecie xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 Wow to juz 3 rysiaj dzisiaj. Kucyk w kosmosie bo czemu by nie. Wypisał bym błędy ale jest ich zadużo XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Taaaa to jest bekowe xDDDD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 21, 2017 Autor Share Napisano Marzec 21, 2017 2 minuty temu ToxicMasterUzi napisał: Taaaa to jest bekowe xDDDD Bardziej okropne niż bekowe XP. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się