Pate Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Witam was w tym jakże zanym ekchem! nudnym temacie w dziale rysunków, już jutro powinien się pojawić pierwszy rysiaj, będe się starał wstawiać je raz dziennie, ale nic nieobiecuje. Do nexta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Pożyjemy zobaczymy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 A jak jutro pierwszy rysiaj się nie pojawi, to temat poleci do kosza. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueprint Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 22 minuty temu Cahan napisał: A jak jutro pierwszy rysiaj się nie pojawi, to temat poleci do kosza. Artysta potrzebuje czasu! Nigdy nie można przeszkadzać artyście... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 The clock is tickin' W sumie się wszyscy podśmiewają, a to jeszcze będzie coś takiego że opadną nam szczeny, hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 2 godziny temu Lemi napisał: The clock is tickin' W sumie się wszyscy podśmiewają, a to jeszcze będzie coś takiego że opadną nam szczeny, hehe Ja słabo rysuje więc niezabardzo i dotego mlp zaczołem rysować od niedawna. Elo elo. Jak mówiłem tak i oto som moje rysiaje. Może nie są najpiękniejsze, nawet tego rysunkiem nazwać niemożna, ale to tylko znaczny szczegół XD. Oto ma pierwsza praca: Nogi za chude, ma zeza. Kedyny z czego jestem dumny to ze słuchawek bo pierwszy raz mi wyszły. A oto praca numer2: Nic mi nie wyszło ;-; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Wytrzeszcz i zez dobreeeeeee wincyj dawaj, teraz zez rozbierzny ^^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz15 Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Jak na początki to nawet nieźle. Poćwicz i będzie super. Sprubój kiedyś narysować jakąś kucykową karykature. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 3 minuty temu ToxicMasterUzi napisał: Wytrzeszcz i zez dobreeeeeee wincyj dawaj, teraz zez rozbierzny ^^ Już ide go robić ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Na pewno lepiej aniżeli ja bym to zrobił. Ale zgadzam się z przedmówcą, spróbuj zrobić karykaturę 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 10 minut temu Lemi napisał: Na pewno lepiej aniżeli ja bym to zrobił. Ale zgadzam się z przedmówcą, spróbuj zrobić karykaturę Ja nawet kopyt rysować nie umiem, bo krzywe wychodzą jak u 90 letniej babci xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enimean Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Tytuł mówi o tym temacie więcej niż się spodziewałam No... Jakby Ci to... Korzystaj z wektorów i anatomii, będzie lepiej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enimean Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 @Bleflar Wektory to dobry deal dla początkujących. Pozwalają zapoznać się z anatomią i podstawowymi zasadami tego jak zachowuje się ciało w różnych pozycjach. Zazwyczaj są bardzo pomocne. A konstruktywną krytykę trzeba przyjąć na klate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueprint Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 a ja mam wyebane i rysuje zazwyczaj to co widzę przede mną Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 2 minuty temu Mielcar napisał: a ja mam wyebane i rysuje zazwyczaj to co widzę przede mną Pokaż ukrytą zawartość Wiesz że to jest jak chamska reklama, bo na czyimś temacie to wstawiłeś xD Dlaczego pierwszej pracy nie widać? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueprint Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 @ToxicMasterUzi to nie jest reklama, jeśli nie ma produktu inaczej: nie rysuje tak często by się przejmować, no chyba że ktoś poprosi Bardzo mi się podobają maziaje, ale imo musisz jeszcze troche poćwiczyć... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 Uczem sie rysować. Wpisałem w google grafika Mlp base i paczając na jakieś zdjęcie prubowałem je narysować. Tu macie narazie wszystkie jakie dotej pory "narysowałem". Zostawcie znicz bo nawet paczając na zdjęcia nic ładnego nie narysuje [*] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Mi się podoba, bo sam bym lepiej nie narysował ale wkoncu muszę zacząć ale mi się nie chce, nie mam motywacji : ( panie premierze jak żyć? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 @ToxicMasterUzi Życie dobrze tylko z chęciami słabo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enimean Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 (edited) Jest lepiej. Damn, jest o wiele lepiej. Uwielbiam postęp! Ćwiczenie na suchych pozach jest spoko, możesz spoko dodawać do nich grzywy też będzie dobrze. Edited March 15, 2017 by Enimean 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ylthin Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Z rysowania od ręki dużo nie wyjdzie. Ogarnij anatomię "szkieletową" - kółka i linie pomocnicze, które pomagają ogarnąć sylwetkę - oraz budowę ciała prawdziwych koni. Gdzie są jakie stawy, kości, takie tam szczegóły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 2 minuty temu Ylthin Maruda napisał: Z rysowania od ręki dużo nie wyjdzie. Ogarnij anatomię "szkieletową" - kółka i linie pomocnicze, które pomagają ogarnąć sylwetkę - oraz budowę ciała prawdziwych koni. Gdzie są jakie stawy, kości, takie tam szczegóły. Ogarniałem to w 2 pierwszych rysunkach w tym temacie i nie za bardzo wyszły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Jak te kółka pomagają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapid Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Właśnie teraz ToxicMasterUzi napisał: Jak te kółka pomagają? Pomagają zrobić "idealnie" okrągłą głowę i resztę ciała. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 9 minut temu Rapid napisał: Pomagają zrobić "idealnie" okrągłą głowę i resztę ciała. Ale te kółka trzeba jeszcze wymiarowe zrobić prawda? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts