Rory Mercury Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 (edytowany) Witam chciałam się tutaj pochwalić swoimi wyrobami na szydełku Dla wszystkich którzy chcą rzucać hejtem Dopiero się uczę i nie wszystko mi wychodzi Można je również zamawiać na mojej stronie na Facebooku Jeżeli chodzi o cennik to chwilowo podaję go na prywatnych wiadomościach i na tym forum i na Facebooku. Dziękuję @Ziemowit i @Twister za zwrócenie uwagi Oto moje pierwsze pluszaczki które nazwałam amiponami. Resztę nie kucowych wyrobów można zobaczyć na mojej stronie Edytowano Maj 10, 2017 przez Rory Mercury 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Marzec 14, 2017 Autor Share Napisano Marzec 14, 2017 To są kolejne moje pluszaki na szydełku. Pierwsza kucowa Pinkie i breloczki Twilight 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 No proszę, ktoś szydełkuje Pinkacz byłby lepszy, gdyby miał nieco mniejszy nos i pysk oraz inaczej ułożoną grzywkę, ale podziwiam wysiłek. Dobre rękodzieło zawsze w cenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Marzec 14, 2017 Autor Share Napisano Marzec 14, 2017 @Ylthin Maruda dziękuję za słowa uznania Cały czas kształcę swój warsztat więc pewnie inne maskotki zaczną mi wychodzić coraz lepiej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claire Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 (edytowany) Jak dla mnie wyglądają świetnie Masz talent Swoją drogą byłaby u Ciebie możliwość zakupienia takiego pluszaka? Naprawdę są cudowne ^^ Edytowano Marzec 14, 2017 przez Claire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 Śmierdzi plagiatem na kilometr, bode manuj https://mlppolska.pl/profile/9332-rory-mercury/?status=40140&type=status Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 https://mlppolska.pl/profile/9332-rory-mercury/?status=40140&type=status Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Marzec 14, 2017 Autor Share Napisano Marzec 14, 2017 Jakby ktoś się nie zorientował @Ziemowit i @Twister To moje drugie konto tylko tu postanowiłam podłączyć Facebooka bezpośrednio do mnie na konto żeby nie męczyć się z pisaniem Tak jestem Leniem ok i robię Edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 A była taka sensacja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Marzec 14, 2017 Autor Share Napisano Marzec 14, 2017 A jednak nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 (edytowany) 42 minuty temu Toralei Kicia napisał: Tak jestem Leniem Nie jestem sam!!!!!!!!!! Aczkolwiek lepiej nie pisz posta pod postem Edytowano Marzec 14, 2017 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 52 minuty temu Toralei Kicia napisał: Tak jestem Leniem Na początku przeczytałem Leninem i trochę się zaniepokoiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Marzec 14, 2017 Autor Share Napisano Marzec 14, 2017 @Rainbow Guitar dziekuje za zwrocenie uwagi @Ziemowit wiesz no Leninem jeszcze nie bylam chyba ze czegos o sobie nie wiem w co wątpię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Marzec 27, 2017 Autor Share Napisano Marzec 27, 2017 Wiec tak to kolejny mój twór Nightmare Moon 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 I kolejny wyrób 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 10, 2017 Autor Share Napisano Maj 10, 2017 No i mamy Lune jako Amipona (jeszcze takie dwie przedemną) 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 19, 2017 Autor Share Napisano Maj 19, 2017 Moondancer :-) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 17, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2017 (edytowany) Okej i mam kolejnego pluszaka Malo sie tu wiadomosci pojawia bo malo robie kucykow i wiekszosc pluszakow pojawia sie na mojej stronie www.facebook.com/pluszakinaszydelku Tym razem kucyk wzorowany na Chrysalis Edytowano Sierpień 17, 2017 przez Rory Mercury 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się