Dmitrij Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Witajcie Klacze i Ogiery z forum mlppolska! ^^ Tej wiosnny odbędzie się już drugi tak duży lawendowy meet w Stolicy Polski. :3 Pod opiekuńczymi skrzydłami Księżniczki Przyjaźni będziecie mogli wysłuchać ciekawych prelekcji, pośpiewać na karaoke, zagrać w gry, poznać nowe ciekawe osoby, wydać swoje pieniądze przy stoiskach na fajne kucykowe gadżety lub po prostu miło spędzić czas w gronie przyjaciół. ^^ Jest to przy okazji trzecia rocznica funkcjonowania w Warszawie Bronies Twilight. Myślę, że przez te 3 lata udało nam się zrobić w Warszawie dużo i sprawić, że ten lokalny fandom był wam bliższy. :) Na meecie będzie można kupić z tej okazji unikatową meetową lawendową fante. ^^ Mamy też dla was kilka niespodzianek które mogą sprawić, że ten meet zapamiętacie na dłużej ale o tym dowiecie się dopiero jak przyjdziecie. :3 Więcej spodziewanych informacji już wkrótce! Do zobaczenia 20 maja drogie kucyki! ADRES PLACÓWKI: Zespół Szkół Nr 40 - im. Stefana Starzyńskiego ul. Objazdowa 3, 03-771 Warszawa, Szmulowizna OPŁATA WEJŚCIOWA: 8zł Wydarzenie na Facebooku: https://m.facebook.com/events/292058981226920 Kontakt do organizatorów: Jan Akonom (Dmitrij) Telefon: 791200242 Facebook: Agata Zielińska - https://m.facebook.com/profile.php?ref=bookmarks Kamil Chabiera (Chabrzak) Telefon: 505865304 Facebook: Kamil Chabiera - https://m.facebook.com/profile.php?id=100003491502675 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 (edytowany) Tylko jednodniowy ? Szkoda Edytowano Marzec 29, 2017 przez Nightbringer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmitrij Napisano Marzec 29, 2017 Autor Share Napisano Marzec 29, 2017 4 minuty temu Nightbringer napisał: Tylko jednodniowy ? Szkoda Trwa 24 godziny, planujemy atrakcje na sobotę i na noc. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmitrij Napisano Kwiecień 15, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2017 Od dzisiaj można się już rejestrować na meeta! http://cooket.gdan.eu/wwt2017 Jeśli chcesz mieć id z wydrukowanym nickiem musisz się zarejestrować! Namawiamy też do zgłaszania własnych prelekcji lub innych atrakcji na meeta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Kwiecień 18, 2017 Share Napisano Kwiecień 18, 2017 na 99,9% będę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Kwiecień 18, 2017 Share Napisano Kwiecień 18, 2017 Hm..może uda mi się zjawić 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 Jeszcze się zastanowię, ale raczej tak. I tak już pora się bardziej zapoznać z lokalnym fandomem : P. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 E to jest na Objazdowej 3 tam kiedyś chyba był już jakiś ponymeet prawda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmitrij Napisano Kwiecień 21, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2017 Tak, był tam chociażby MEC. Do końca tygodnia opublikujemy harmonogram ponymeeta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmitrij Napisano Maj 7, 2017 Autor Share Napisano Maj 7, 2017 Od jakiegoś czasu dostępny jest harmonogram: https://drive.google.com/file/d/0Bx65LMJkinEsRE5mMmg4NlRXazA/view?usp=drivesdk Do 13 maja można się rejestrować. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Maj 7, 2017 Share Napisano Maj 7, 2017 Ta przerwa obiadowa to dobry patent jest. W końcu opychając się kurczakiem w KFC w Galerii Wileńskiej nie będę żałować, że mija mi jakaś fajna atrakcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 7, 2017 Share Napisano Maj 7, 2017 Będę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 ja też sie pojawię w koncu sie zarejestrowałemmam oczywscie do cebie kilka pytań Dmitryj (i zadam je tu jeśli pozwolis) a msonowice czy jak można zaplacic z toą wejsciówke jeśli sie zarejestrowało, bo konto nie zostalo podane i jak beldze wyglądał nocleg (jestem bowiem z DG a to od wawy troszkę dalleko) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 @Dmitrij Dobra, też będę prawdopodobnie, możliwe że na 100%. Opłatę za wejście pokrywa się z góry, czy można kupić na miejscu? No i czy trzeba się zapisać, czy można na beszczela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 15 maja(właściwie to już będzie 16) przyjeżdżam do Polski na jakiś miesiąc więc będę na 100% 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discord pan chaosu Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 Hej,a rejestrować trzeba się koniecznie na tej stronie, czy można przy wejściu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmitrij Napisano Maj 8, 2017 Autor Share Napisano Maj 8, 2017 Nocleg z rejestracji to z soboty na niedziele, jeśli ktoś potrzebuje wcześniej proszę o kontakt na priv lub polecam popytać na warszawskiej grupie. Rejestrować można się oczywiście na miejscu i na miejscu można też zapłacić. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discord pan chaosu Napisano Maj 9, 2017 Share Napisano Maj 9, 2017 Wielkie dzięki Dmitrij. Cytuj 18 godzin temu Dmitrij napisał: Nocleg z rejestracji to z soboty na niedziele, jeśli ktoś potrzebuje wcześniej proszę o kontakt na priv lub polecam popytać na warszawskiej grupie. Rejestrować można się oczywiście na miejscu i na miejscu można też zapłacić. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić o co chodzi ze skrótami MLP CCG i MK UltraStar, bo to mój pierwszy ponymeet i chciałbym być w temacie. Z góry dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Maj 9, 2017 Share Napisano Maj 9, 2017 UltraStar to chyba było karaoke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmitrij Napisano Maj 9, 2017 Autor Share Napisano Maj 9, 2017 MLP CCG to karcianka kucykowa. Mk Uktrastar to karaoke. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discord pan chaosu Napisano Maj 9, 2017 Share Napisano Maj 9, 2017 Dziękuję. Na jakieś 90% będę na meecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda250 Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 Pora na pierwszego meeta 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 Widzę, że dla wielu z nas będzie to pierwszy meet. No cóż, niech się dzieje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 (edytowany) 14 minuty temu WilczeK napisał: Widzę, że dla wielu z nas będzie to pierwszy meet. No cóż, niech się dzieje! A dla mnie to pierwszy meet, na którym coś udostępnię w sali gier dla reszty. Mam tu na myśli stanowisko do gier Arcade, takich automatów... W które będzie można zagrać na wgranym emulatorze... Np w coś takiego Spoiler Nie mam niestety padów, a właściwie nie mogę wygrzebać moich dwóch, które kiedyś tam nabyłem. A to źle, bo o ile jeden gracz na klawie spokojnie powinien zagrać, to z dwoma może być już niewygodnie :( Edytowano Maj 11, 2017 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Maj 12, 2017 Share Napisano Maj 12, 2017 Kurde. Nie zobaczyłem wcześniej...Muszę zobaczyć jak mam zmiany w pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się