asie Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Tu jest lista postaci, ktore sa do wziecia i mozna je brac. Aby wziac postac, przedstaw nam w poscie dowod na to, ze potrafis nia grac, ba, ze nia jestes! POSTACIE NA PEWNO ZAJETE Mane 6 (cale)DerpyTrixieLyraVinyl ScratchBraeburnShining ArmorScootalooSweetie BelleWszystkie ksiezniczkiOctavia POSTACIE NA PEWNO WOLNE Pinkie Pie Siewca13 wraca!NEW! Princess CadenceApplebloomNurse RedheartThunderlanePipsqueakCheerileeColgate (poprzedni wlasciciel nie wchodzil od 31 lipca)Wiekszosc innych postaci epizodycznych O inne pytac administracje - zazwyczaj niewymienione sa wolne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 A Siewca nie był Pinkaczem? Meh. Do wzięcia jest jeszcze Scootaloo, Sweetie Belle, Apple Bloom, Pipsqueak, Cheerilee... kogo tam jeszcze wymieniać. Oczywiście maluchy od nowej wersji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 A Siewca nie był Pinkaczem? Meh. Do wzięcia jest jeszcze Scootaloo, Sweetie Belle, Apple Bloom, Pipsqueak, Cheerilee... kogo tam jeszcze wymieniać. Oczywiście maluchy od nowej wersji. Verdana, autor Mine Little Pony, zrobil wersje z maluchami na 1.2.5 na moje zadanie Wiec maluchy graja od 30-31 sierpnia. Fun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 No a Octavia? Ona też jest wolna chyba. Przynajmniej ja jej nie widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Hmm mam was przekonać żeby być postacią a więc chciałbym być Cheerilee ponieważ jestem spokojny tak jak ona i sądze że podołam temu zadaniu (bycia Cheerilee) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Ja nadal chcę być Scootaloo ale Fluttershy też :cryforever: Uwaga: jeżeli godzisz się na zostanie Scootaloo, wiedz że będziesz mógł/mogła zamieszkać z Fluttershy, ponieważ zaadoptuje Cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 To jest jakaś szansa że zostanę Cheerilee? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Pewnie tak ale musisz mieć frekwencje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Pewnie tak ale musisz mieć frekwencje To znaczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Umiesz ją naśladować masz taki sam charakter itd.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Znaczy naśladować to ją umiem a charakter mam zmienny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Bo imka ma charakter Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 W zasadzie całe nasze mane 6 jest podobne do odgrywanych postaci... Flutteryay to po prostu czysta Fluttershy... Ja jestem trochę "gorącą" Rainbow Dash, Krakos to trochę zbyt nerwowa AJ, Bohen jest idealny do Rarity xD (THIS IS WHINING) a imka? W niej jest 20% mniej Twi, niż powinno, ale co tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Ta, czysta Fluttershy. A żebyście słyszeli moje "Yay..." na skajpie xD Jak gadałam z innymi podczas grania w LoLa to powiedzieli, że nie zdziwią się jak do mnie przyjdą i zastaną Flutterkę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Ja to bardziej charakter mam jak applebloom ale na nią to raczej szans nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 Ja to bardziej charakter mam jak applebloom ale na nią to raczej szans nie mam Dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Dlaczego? mam takie wrażenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Ja też bym chętnie kogoś wziął, bo myślę, że umim naśladować, ale wole już zostać swoim OC'etem, bo zacząłem podrywać Trixie, to niech już dokończę (Jak się nie ułoży, to czemu nie? Zgłoszę się jakby co ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Przekonam was w 1 poście że podołam zadaniu bycia applebloom 1.Charakter mam taki jak ona (czasami jak pinkie ) 2.Lubię Applebloom ponieważ jest inna od swojej siostry i myślę że w końcu zdobędzie swój znaczek 3.Poprostu myślę że podołam temu zadaniu ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thepiekar Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 A królowa podmieńców nie wchodzi w grę ? Bo bym się pisał na tom postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 A królowa podmieńców nie wchodzi w grę ? Bo bym się pisał na tom postać. Poza eventami i Trixie zle postacie nie wchodza w gre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sapphire Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ja chciałbym się spytać czy jest wolna posada dla Thunderlane'a lub ew. Nurse Redheart... jeśli można to bym z chęcią skorzystał ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ja chciałbym się spytać czy jest wolna posada dla Thunderlane'a lub ew. Nurse Redheart... jeśli można to bym z chęcią skorzystał ^^ Te posady to są o takich postaciach co byli bardziej na tym 1,2 planie ,takich posad żeby być jak thunderlane nie ma (tak mi się wydaje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sapphire Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Te posady to są o takich postaciach co byli bardziej na tym 1,2 planie ,takich posad żeby być jak thunderlane nie ma (tak mi się wydaje) Ach rozumiem... szkoda, bo mi zależało na którejś z tych postaci... wiem, że są na pewno w Mine Little Pony, sam ich używałem. No cóż, to jeśli ich sie nie da, to czy jest jeszcze wolne miejsce jako Big Macintosh? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ach rozumiem... szkoda, bo mi zależało na którejś z tych postaci... wiem, że są na pewno w Mine Little Pony, sam ich używałem. No cóż, to jeśli ich sie nie da, to czy jest jeszcze wolne miejsce jako Big Macintosh? Ja mówiłem że tak mi się wydaję czyli że być może taka postać może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts