Skocz do zawartości

Wasze pomysły !

Recommended Posts

Witam ! :) 

W tym temacie możecie pisać wasze pomysły i propozycje które przyczynią się do ulepszenia Gabinetu Dentystycznego Minuette. 

Każdy może napisać swoją propozycję i ile chce. Byle by były one przemyślane i ogarnięte, takie które będę mógł wprowadzić :) 

Zauważcie że jest to dział o Minuette więc wasze pomysły proszę kierować ku tej postaci :) W tym temacie również będę pisał który z podanych pomysłów został wprowadzony w życie :D 

• +1 1

Gość Ziemowit

Żeby zacząć pisać kolorkiem, a nie pogrubioną czcionką. Wybierz coś co pasuje do Minuette (Oczywiście przy tym uwzględniając kolorki innych opiekunów) i tak pisz. Będzie przyjemniej. 

Dnia 5.04.2017 o 18:57, Ziemowit napisał:

Żeby zacząć pisać kolorkiem, a nie pogrubioną czcionką. Wybierz coś co pasuje do Minuette (Oczywiście przy tym uwzględniając kolorki innych opiekunów) i tak pisz. Będzie przyjemniej. 

Expand  

Pisze kolorkiem w temacie Zapytaj Minuette (do którego cie zapraszam) używam go jak mówię od strony Minuette.

Dnia 5.04.2017 o 18:37, DobryDobry ;) napisał:

Może temat z zapytaniem jak dbacie o swoje kły?

Expand  

Myślę że to nie jest zbyt ciekawy temat XD

Dnia 5.04.2017 o 20:03, Zirathel napisał:

Mógłby być ciekawy ale raczej szybko by się wyczerpał >w< 

Expand  

To też prawda. Ale to jest forum o profilu kucykowym i to że Minuette jest dentystą nie znaczy że mamy prowadzić w jej dziale jak dbamy o swoje zęby :rainderp:

Dnia 6.04.2017 o 18:46, darkblodpony napisał:

Można by zrobić wspólnie pisanego fika o dniu z pracy Minuette. np. Z wizyty Celestii. 

Można by także zrobić zabawę Jak stracił ząb kucyk A. np. Pierwszy kucyk stracił ząb bo wpadł na drzewo. 

Expand  

Ta zabawa to bardzo dobry pomysł. Pomyślę nad tym :) 

• +1 1

• 4 months later...

Można by recenzować fan arty z Minuette. Czyli Wrzucasz dwa fan arty przedstawiające Minuette, reszta opisuje te dwa obrazki (zalety, wady). Po jakimś czasie ogłaszasz zwycięzce i dajesz kolejne dwa obrazki. :lunasmile:

Możesz też zrobić quiz o Minuette albo o zawodzie dentysty.:enjoy:

Odkryj ukrytą treść

Edytowano przez Nightmare Princess

Dnia 18.08.2017 o 09:29, Nightmare Princess napisał:

Można by recenzować fan arty z Minuette. Czyli Wrzucasz dwa fan arty przedstawiające Minuette, reszta opisuje te dwa obrazki (zalety, wady). Po jakimś czasie ogłaszasz zwycięzce i dajesz kolejne dwa obrazki. :lunasmile:

Możesz też zrobić quiz o Minuette albo o zawodzie dentysty.:enjoy:

Odkryj ukrytą treść

Expand  

Wiesz quiz jest słaby ponieważ wiemy bardzo mało na jej temat a quiz o zawodzie...XD noooo jednak wolałbym coś bardziej związanego z mlp :P Może jak jakoś szczegółowo popracujeez nad tym pomysłem z artami to może coś wyjdzie ale nwm czy ktoś by brał w czymś takim udział.

Konkurs myślałem żeby kiedyś zrobić i napewno kiedyś tak się stanie :)

Dnia 18.08.2017 o 11:31, Kruczek napisał:

Skoro mało wiesz na temat swojej postaci to zrób konkurs i każ ludziom stworzyć tę historię :v 

Expand  

Źle zrozumiałeś ja wiem dużo ale myślę że inni nic nie wiedzą gdyż nie jest to jakoś zbyt popularna postać :/ A poza tym pytania szybko by się skończyły gfyż nie było o niej wiele w serialu

• 9 months later...
  • Utwórz nowe...