Kruczek Napisano Maj 13, 2017 Share Napisano Maj 13, 2017 Miejsce do dyskusji na temat szeroko pojętej magii, sztuczek magicznych i znanych magików. Znacie jakieś sztuczki? Macie jakichś ulubionych iluzjonistów? Bawi was taka rozrywka? Ja osobiście znam tylko parę sztuczek karcianych, ale pamiętam, że kiedy byłem mały strasznie mnie to kręciło. Ubierałem nawet pelerynę i cylinder i urządzałem pokazy dla rodziców Co sądzicie o mentalistach? Interesowała was kiedyś sztuka iluzji? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 13, 2017 Share Napisano Maj 13, 2017 Kiedyś lubiłem oglądać Dynamo więcej niż magia, kręciło mnie to. Teraz mam na to trochę mniej czasu, ale zawsze ciekawiły mnie sztuczki i lubiłem się w nocy zastanawiać "jak oni to robią?" 50 minut temu KłapouchyGore napisał: Nuda To po co piszesz? Pisz w tematach, które cię interesują, a pisanie tutaj takich postów nie ma większego sensu. 52 minuty temu Kruczek napisał: cylinder Zawsze chciałem mieć cylinder Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 13, 2017 Share Napisano Maj 13, 2017 Polecam obejrzeć filmiki z Davidem Blaine'm. To co robi ten koleś to przechodzi ludzkie pojęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Maj 15, 2017 Share Napisano Maj 15, 2017 Jasper Maskelyne koleś przeniósł cały port aleksandryjski i ukrył kanał sueski no i pomógł aliantom wygrać w Afryce Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Lubię oglądać sztuczki magiczne, czy też występy iluzjonistów ^^ Raczej nie wyszukuję ich sama, ale jeśli już na jakiś filmik natrafię to obejrzę. W "Mam Talent" i tego typu programach zawsze najbardziej mi się podobały występy magików Ostatnio oglądałam filmik z gościem, który potrafił robić cuda z kostką rubika. Ten cały Cyber Marian ze śmiesznymi okularkami mnie osobiście irytował, ale warto go przeboleć. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Wiadomość Automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Archiwum Działowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts