asie Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Instalator: http://mcu.fluttershy.pl/MCUpdater.exe (Linux/MacOSX tutaj) Adres IP: 128.204.195.45 WYMAGANY MINECRAFT 1.2.5 W razie problemow: Wyczyscic .minecraft, Force Update i 1.2.5 z ^ Zmiany w wersji 2.0 podane sa w instalatorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tostu Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Szefie, masz może Update z 1.2.5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 Szefie, masz może Update z 1.2.5 Jest na gorze, kliknij na WYMAGANY MINECRAFT 1.2.5. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tostu Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Pupa blada. Po instalacji 1.2.5 i zabawie z modami udało mi się wejść na serwer. Potem chwilę pobiegałem, zlagował mi się, dostałem black screena i nie mogę się więcej zalogować. Ludzie, na przyszłość proszę mniej crashujących gier bezużytecznych modów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 Pupa blada. Po instalacji 1.2.5 i zabawie z modami udało mi się wejść na serwer. Potem chwilę pobiegałem, zlagował mi się, dostałem black screena i nie mogę się więcej zalogować. Ludzie, na przyszłość proszę mniej crashujących gier bezużytecznych modów. Zaden z tych modow nie jest bezuzyteczny. Sprobuj dac wiecej pamieci RAM albo zmniejszyc Render Distance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 ściągłem McUpdatera wybrałem opcje Fluttercraft 2.0 zrobiłem Update ( w McUpdate'rze ) i jak chce wejść to pisze mi takie coś Jeśli znacie rozwiązanie to wyślijcie na PW (próbowałem parę razy Updatowac) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tostu Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Podłączam się do problemu kolegi na górze. Dokładnie to samo, co on. A pół godziny temu działało :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 Podłączam się do problemu kolegi na górze. Dokładnie to samo, co on. A pół godziny temu działało :/ Blad zostal naprawiony. Eloraam (autorka RedPower) przeniosla pliki. Przepraszam za niedogodnosci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferbi Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Może pisze to w złym dziale ale postąpiłem zgodnie z instrukcjami -odpowiednia wersja -no hamachi itd a pomimo tego pisze mi, że "cant reach server" Teraz moje pytanie. To moja wina czy po prostu server jest nieczynny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Czasami (ale rzadko ) są restarty może dla tego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Serwer caly czas dziala! Moze po prostu uzywasz starej paczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferbi Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Ok poza standardowym errorem pojawiającym się po 30 sec używania jakiegokolwiek serva wszystko się odpala. internal exception java.net.socketexception software caused connection abort recv failed >. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Ja mam taki problem,że działa mi tylko najnowszy MC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Ja mam taki problem,że działa mi tylko najnowszy MC. . . . Jak? Niestety, nie mozemy wykonac update'a do 1.3.2 z naprawde wielu powodow, z czego zaden nie jest zalezny od nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Mam pytanie, czy serwer jest ON?? Gdyż mi go nie wyszukuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Tak jest on Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Ok, mój błąd ściągnąłem starą paczkę... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Mam wersję 1.2.5 to pisze mi że "This server requires you to have Minecraft Forge installed.http://MinecraftForge.com A sciągnołem ten program do zmian wersji i dałem Full 1.2.5 Więc co się dzieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 4, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Mam wersję 1.2.5 to pisze mi że "This server requires you to have Minecraft Forge installed.http://MinecraftForge.com A sciągnołem ten program do zmian wersji i dałem Full 1.2.5 Więc co się dzieje? A uruchomiles MCUpdater? Mody wgrywa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Nie no albo nie wiem jak to zrobić , albo nie wiem gdzie to szukać , albo nie mogę znaleść plików. bo Szukam od dobrych 10 minut i nic nie mogę znaleść jak to zrobić nawet jak mówicie jaki plik znaleść to nie potrafię go znaleść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Nie no albo nie wiem jak to zrobić , albo nie wiem gdzie to szukać , albo nie mogę znaleść plików. bo Szukam od dobrych 10 minut i nic nie mogę znaleść jak to zrobić nawet jak mówicie jaki plik znaleść to nie potrafię go znaleść. Napisz mi na pw powiem ci jak zrobić żeby działał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapustka Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Nie no albo nie wiem jak to zrobić , albo nie wiem gdzie to szukać , albo nie mogę znaleść plików. bo Szukam od dobrych 10 minut i nic nie mogę znaleść jak to zrobić nawet jak mówicie jaki plik znaleść to nie potrafię go znaleść. Usuwasz "Hamachi" ! Bierzesz wersję 1.2.5 ! Instalujesz to z tego linka - http://mcu.fluttershy.pl/MCUpdater.exe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Jest problem z tym linkiem bo mi się nie wczytuje bo na laptopie gram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 4, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Jest problem z tym linkiem bo mi się nie wczytuje bo na laptopie gram. A Hamachi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 No co jest wszystkie linki żeby zagrać na tym serwie nie chcą mi się wczytać. Co jest z tym internetem w laptopie że wszystkie strony mi się wczytują opróc tych które potrzebuje żeby grać na tym serwie. A hamachi mam skasowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts