DianaChSph Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Witam. Swego imienia ze względu na prywatność nie podam. Mam 14 lat, albo 13, sam nie wiem(). Jestem płci męskiej. Jestem także introwertykiem i nie znam się na interpunkcji co najprawdopodobniej będzie widoczne w tym poście. Oprócz MLP interesuję się wieloma rzeczami np: Undertale albo Homestuckiem. Jestem także fanem Wojtiego 2000, uniwersum SCP, Krainy Grzybów, EverymanHybrid, Gurgiego (vikuserro) oraz dziwnych filmików na YouTube. Z fanfików bardzo lubię Czas i Harmonię, Kucyk Orła nie Pokona oraz Legendarną Przygodę. Tu zostawiam miejsce na pytania: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Zakładanie konta na forum o kucykach o 2:30 zawsze spoko No, ale jasne, że witamy! Trzy pytanka: 1. Jak to się stało, że oglądasz kucyki? 2. Dlaczego twierdzisz, że jesteś introwertykiem? 3. Mówienie wszystkim, że nie znasz się na interpunkcji to takie twoje hobby, prawda? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkbloodpony Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catniss Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 (edited) Heloł. Zostawię standardowe pytania: 1. Lubisz koty? 2. Czytasz książki? Jeśli tak, to jakie? 3. Co sądzisz o karakalach? EDIT: A co mam na awatarze? EDIT2: Eragon to nie trylogia, to seria. Części jest więcej niż 3.. Edited June 18, 2017 by Catniss Bo tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
DianaChSph Posted June 18, 2017 Author Share Posted June 18, 2017 (edited) 11 godzin temu Miszcz Tencz napisał: 0. Zakładanie konta na forum o kucykach o 2:30 zawsze spoko No, ale jasne, że witamy! Trzy pytanka: 1. Jak to się stało, że oglądasz kucyki? 2. Dlaczego twierdzisz, że jesteś introwertykiem? 3. Mówienie wszystkim, że nie znasz się na interpunkcji to takie twoje hobby, prawda? 0. Konto założyłem chyba miesiąc temu. 1. Przeglądałem se Nonsensopedię i na końcu artykułu był odnośnik do Polskiej wiki z napisem ,,Gdybyś nie daj Boże chciał się dowiedzieć czegoś więcej''. Kliknąłem w odnośnik i wylądowałem na wiki. Po przeglądnięciu 1/5 wiki obejrzałem pierwszy odcinek, a potem kolejne dwadzieścia. 2. Introwertycy podobno zyskują energię gdy są sami a zużywają ją gdy są wśród ludzi, do mnie ten opis pasuje. 3. Nie, po prostu tak twierdzę. Cytuj Heloł. Zostawię standardowe pytania: 1. Lubisz koty? 2. Czytasz książki? Jeśli tak, to jakie? 3. Co sądzisz o karakalach? 1. Tak. 2. Ostatnio mało czytam ale swojego czasu przeczytałem całą trylogię ,,Eragon'', wszystkie tomy ,,Harrego Pottera'' oraz wszystkie tomy ,,Opowieści z Narnii''. 3. Chodzi o śmigłowce czy rysie stepowe? Edited June 18, 2017 by Aorion 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Cześć, mam nadzieję, że spędzisz tutaj miło czas i nie speszy się po dwóch dniach. Miłej zabawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 2 godziny temu Aorion napisał: 3. Chodzi o śmigłowce czy rysie stepowe? Ale faktycznie podchwytliwe pytanie, żeś walnęła @Catniss Baw się dobrze na forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Technology Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Witaj! Mam nadzieję, że miło spędzisz czas na tym forum ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Heja ci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts