DianaChSph Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Witam. Swego imienia ze względu na prywatność nie podam. Mam 14 lat, albo 13, sam nie wiem(). Jestem płci męskiej. Jestem także introwertykiem i nie znam się na interpunkcji co najprawdopodobniej będzie widoczne w tym poście. Oprócz MLP interesuję się wieloma rzeczami np: Undertale albo Homestuckiem. Jestem także fanem Wojtiego 2000, uniwersum SCP, Krainy Grzybów, EverymanHybrid, Gurgiego (vikuserro) oraz dziwnych filmików na YouTube. Z fanfików bardzo lubię Czas i Harmonię, Kucyk Orła nie Pokona oraz Legendarną Przygodę. Tu zostawiam miejsce na pytania: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Zakładanie konta na forum o kucykach o 2:30 zawsze spoko No, ale jasne, że witamy! Trzy pytanka: 1. Jak to się stało, że oglądasz kucyki? 2. Dlaczego twierdzisz, że jesteś introwertykiem? 3. Mówienie wszystkim, że nie znasz się na interpunkcji to takie twoje hobby, prawda? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 (edytowany) Heloł. Zostawię standardowe pytania: 1. Lubisz koty? 2. Czytasz książki? Jeśli tak, to jakie? 3. Co sądzisz o karakalach? EDIT: A co mam na awatarze? EDIT2: Eragon to nie trylogia, to seria. Części jest więcej niż 3.. Edytowano Czerwiec 18, 2017 przez Catniss Bo tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DianaChSph Napisano Czerwiec 18, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2017 (edytowany) 11 godzin temu Miszcz Tencz napisał: 0. Zakładanie konta na forum o kucykach o 2:30 zawsze spoko No, ale jasne, że witamy! Trzy pytanka: 1. Jak to się stało, że oglądasz kucyki? 2. Dlaczego twierdzisz, że jesteś introwertykiem? 3. Mówienie wszystkim, że nie znasz się na interpunkcji to takie twoje hobby, prawda? 0. Konto założyłem chyba miesiąc temu. 1. Przeglądałem se Nonsensopedię i na końcu artykułu był odnośnik do Polskiej wiki z napisem ,,Gdybyś nie daj Boże chciał się dowiedzieć czegoś więcej''. Kliknąłem w odnośnik i wylądowałem na wiki. Po przeglądnięciu 1/5 wiki obejrzałem pierwszy odcinek, a potem kolejne dwadzieścia. 2. Introwertycy podobno zyskują energię gdy są sami a zużywają ją gdy są wśród ludzi, do mnie ten opis pasuje. 3. Nie, po prostu tak twierdzę. Cytuj Heloł. Zostawię standardowe pytania: 1. Lubisz koty? 2. Czytasz książki? Jeśli tak, to jakie? 3. Co sądzisz o karakalach? 1. Tak. 2. Ostatnio mało czytam ale swojego czasu przeczytałem całą trylogię ,,Eragon'', wszystkie tomy ,,Harrego Pottera'' oraz wszystkie tomy ,,Opowieści z Narnii''. 3. Chodzi o śmigłowce czy rysie stepowe? Edytowano Czerwiec 18, 2017 przez Aorion 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Cześć, mam nadzieję, że spędzisz tutaj miło czas i nie speszy się po dwóch dniach. Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 2 godziny temu Aorion napisał: 3. Chodzi o śmigłowce czy rysie stepowe? Ale faktycznie podchwytliwe pytanie, żeś walnęła @Catniss Baw się dobrze na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 Witaj! Mam nadzieję, że miło spędzisz czas na tym forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 Heja ci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się