DrVCookie Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 No więc tak, na wstępie chciałbym każdego serdecznie przywitać. Jak się można domyślić właśnie założyłem konto na tym wspaniałym forum i postanowiłem się każdemu tu obecnemu przedstawić. A zatem wszyscy mówią na mnie Barti, mam 13 lat. W wolnym czasie, jakżeby inaczej, oglądam kucyki, lubię też poczytać jakieś książki oraz pograć w gry. Jeśli chodzi o muzykę to słucham głównie rapu/hip-hopu oraz jazzu. A moim ulubionym kucykiem jest Rainbow Dash Także dziękuje każdemu kto to przeczytał. Pozdrawiam serdecznie! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Howdy! Witaj na forum Rozgość się, i czuj się jak u siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Szalom alejchem, bracie. Niech ci uczestnictwo w życiu forum lekkie i przyjemne będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrVCookie Napisano Czerwiec 28, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2017 @Twister Dziękuje za ciepłe przywitanie. @Poleniminngaaniit Dziękuje, bracie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Witaj w stadzie Miło że bronies ciągle przybywa Mam nadzieję że będziesz tu miło spędzał czas, jakbyś chciał się o coś spytać albo czegoś dowiedzieć pisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Cześć, Witam Cię w tym wspaniałym miejscu. Proszę Cię, zdejmij buty, załóż wygodne kapcie, znajdź miejsce przy naszym zawsze ciepłym kominku, rozsiądź się wygodnie. Mam również nadzieję, że miło spędzisz tu czas i szybko zaczniesz czuć się jak u siebie. Serdecznie pozdrawiam, Technik od Rzeki Spierdolenia™ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Witamy serdecznie w skromnych progach naszego forum ^^. Mam nadzieję, że się tu zadomowisz i zostaniesz jak najdłużej (najlepiej na zawsze). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Cześć mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Baw się dobrze ~ I dobranoc czy coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Witaj zatem wśród nas! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się